Τους ογδόντα έφτασαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι με τον συνδυασμό του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου για τις προσεχείς εκλογές στο Επιμελητήριο Τρικάλων. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η ομάδα μας μεγαλώνει. Ερχόμαστε σήμερα να ανακοινώσουμε 20 νέους υποψηφίους που είναι πανέτοιμοι να συνδράμουν στην προσπάθεια του συνδυασμού μας «Επιχειρούμε Μαζί, Αλλάζουμε το Επιμελητήριο», για μία νέα σελίδα στο Επιμελητήριο Τρικάλων.

Όπως πάντα, βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο, διατυπώνουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας, καταγράφοντας παράλληλα τις ανάγκες και τις αγωνίες του, δημιουργώντας μαζί το πλαίσιο που θέλουμε να χτίσουμε το Επιμελητήριο που όλοι επιθυμούμε.

Έναν θεσμό φιλικό και προσβάσιμο στον επιχειρηματία, έτοιμο να σταθεί δίπλα του στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, που θα εκμεταλλευτεί κάθε δυνατότητα και ευκαιρία, κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο προς όφελος των μελών του και κατ’ επέκταση του Νομού μας.

Η φωνή μας δυναμώνει με στόχο να δώσει προοπτική, να ενώσει, να διεκδικήσει, να δημιουργήσει, να εκφράσει το σύνολο των επιχειρηματιών, που περιμένουν στο θεσμό του Επιμελητηρίου να βρουν τον συμπαραστάτη της επιχείρησής τους.

Μεγαλώνουμε και κοιτάμε μπροστά για να Επιχειρήσουμε Μαζί, να Αλλάξουμε το Επιμελητήριο.