Ο ΣΟΑΤ συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων Ταεκβοντο 2024 που πραγματοποιήθηκε στα Τίρανα της Αλβανίας από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου 2024.
Στο εξαιρετικά δύσκολο Ευρωπαϊκό Τουρνουά συμμετείχε με τις 2 κορυφαίες αθλήτριες του, την Φανή Τζέλη και την Μαρία Τζελη.

Η Ολυμπιονίκης Φανή Τζέλη συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία της σε διεθνές επίπεδο κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία.

Για την ιστορία στον πρώτο αγώνα κέρδισε την πρωταθλήτρια Κροατίας στον δεύτερο αγώνα την εξαιρετική αθλήτρια της Τουρκίας και ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Πολωνίας.

Έτσι κλείνει η εξαιρετική γι αυτήν αγωνιστική σεζόν με το 7ο Διεθνές Μετάλλιο.

Η Μαρία Τζέλη με μια δύσκολη ομολογουμένως κλήρωση "έπεσε" στην Πρωταθλήτρια Τουρκίας στο 1ο ματς το οποίο ήταν ντέρμπι και οριακά ηττήθηκε με ένα λάθος της τελευταίας στιγμής.

Τις 2 αθλήτριες συνόδευσαν στην Αλβανία οι προπονητές του ΣΟΑΤ Νίκος Παιταρίδης και Γιώργος Βαργιάμης.

Στις δηλώσεις του ο Νίκος Παϊταρίδης ανέφερε τα εξής:

"Αν και η διοργάνωση ήταν κορυφαίου επιπέδου, χωρίς να είναι αλαζονικό, θα μπορούσε να ήταν και καλύτερα. Η Φανή άξιζε να είναι πρώτη και η Μαρία στα μετάλλια γιατί είναι αθλήτριες τοπ επιπέδου και φέτος δούλεψαν πολύ σκληρά. Ειναι όμως μεγάλη επιτυχία το μετάλλιο της Φανής και δικαίως θεωρείται μια από τις Κορυφαίες αθλήτριες στο Παγκόσμιο Ταεκβοντό. Η Μαρία φέτος ήταν θα μπορούσα να πω και κάπως άτυχη αλλά στον αθλητισμό αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα όπως και ότι η ποιότητα πάντα ανταμείβεται, και είμαι σίγουρος για την πορεία της.Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, τον Γιώργο Βαργιάμη και Εύα Παϊταρίδου για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις τάξεις του Συλλόγου.

Συγχωρείστε με αλλά θα συνεχίζω να το φωνάζω, στηρίξτε τους Τρικαλινούς Αθλητές όλων των αθλημάτων γιατί πραγματικά ματώνουν και αγωνίζονται με μεγαθήρια προηγμένων αθλητικά χωρών αλλά μας κάνουν περήφανους. Ολοι οι αθλητές χρειάζονται χορηγούς γιατί το κράτος μας είναι για πλακέτες. Ευτυχώς η Φανή έχει ανθρώπους και εταιρείες που είναι δίπλα.

Καλό καλοκαίρι σε όλους".