Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015 εορτάζει και Πανηγυριζει ιερός Προσκυνηματικός Ναός του Αγίου Στεφάνου Τρικάλων. Στα πλαίσια του εορτασμου θα λάβει χώρα η υποδοχή τμήματος του Ιερου Λειψάνου του Αγίου Στεφάνου το οποιο θα κομίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδος κ. Παυλος.
Η υποδοχή θα γίνει στα προπύλαια του Ιερου Μητροπολιτικου Ναου Αγίου Νικολάου το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015 στις 5:30 το απόγευμα. Θα επακολουθήσει η λιτάνευση του Ιερου Λειψάνου πρός τον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Στεφάνου οπου θα τελεσθει ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατουντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Γλυφάδος κ. Παύλου.
Την Κυριακή τό πρωί και απο ωρα 7:00 ως 10:30 π.μ. θά τελεσθει Ορθρος και στη συνέχεια δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γλυφάδος κ. Παύλου.
Το απόγευμα της ιδιας ημέρας και ωρα 5:30 θα τελεσθει Ιερά Παράκληση του Αγίου Στεφάνου και το βράδυ στις 9:00 θα τελεσθει Ιερά Αγρυπνία ιερουργουντος του Σεβασμιωτατου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστομου.
Παρακαλουμε λοιπόν ολους σας να προσέλθετε να προσευχηθουμε μαζί και να υποδεχθουμε το Ιερό Λείψανο του Αγίου Πρωτομάρτυρος καί Αρχιδιακόνου Στεφάνου στόν τόπο μας.