Το Κίνημά Δεν Πληρώνω – Μέτωπο Λαού Τρικάλων θα παραστεί και θα λάβει μέρος με εκπρόσωπό του στην Πανελλαδική Συνάντηση κινήσεων και κινημάτων απ’ όλη τη χώρα κατά των Διοδίων που θα γίνει στην Αθήνα (Μεσογείων 256) το Σάββατο 28 Μάρτη και ώρα 10 π.μ. Όπως τονίζεται σε σχετικό κείμενο «θεωρούμε πολύ σημαντική εξέλιξη την επανεκκίνηση και επαναδραστηριοποίηση του κινήματος κατά των διοδίων και τον εκ νέου συντονισμό του σε πανελλαδική βάση.

Ο ελληνικός λαός μαζί με τα μνημόνια υφίσταται και τα διόδια, τα οποία φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, συντελώντας στη μεγαλύτερη ληστεία μας. Ειδικά στους επαγγελματίες το βάρος τους είναι δυσβάστακτο και καταστροφικό. Τα διόδια είναι αντικοινωνικά και αντιαναπτυξιακά.

Τα διόδια στην Ελλάδα αποτελούν ένα διαρκές οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο, όπου συμπράττουν το μεγάλο εργολαβικό κατεστημένο με το μνημονιακό πολιτικό προσωπικό της διαπλοκής και της κλεπτοκρατίας.

Ζητάμε και θα συνεχίσουμε ν’ αγωνιζόμαστε για να καταργηθούν τα ληστρικά διόδια, να απελευθερωθούν οι εθνικοί μας δρόμοι απ’ τους σταθμούς (φυλάκια κατοχής) και να δοθούν στους πολίτες για ελεύθερη χρήση τους. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ έχει υποχρέωση να καταργήσει ΤΩΡΑ τα διόδια. Είναι κρίμα, που ακόμα δεν είπε λέξη γι’ αυτά, ενώ γνωρίζει πως έχουμε τα πιο πυκνά και ακριβά διόδια παγκοσμίως.

Καταθέσαμε αίτηση και περιμένουμε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων άμεσα να βγάλει απόφαση-ψήφισμα για κατάργηση των ληστρικών διοδίων».