Το βιβλιοπωλείο "Πανουργιάς " Αχιλλέας Παπαναστασίου και οι εκδόσεις Γαβριηλίδη διοργανώνουν σε μια ξεχωριστή βραδιά για την παρουσίαση του βιβλίου "Αλκοόλ" του Νίκου Μίχου την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου (20:00) που θα γίνει στο "Le Chat Noir", Στουρνάρα 10 - Τρίκαλα.
Παρουσιάζουν οι:  Φανή Μπαλαμώτη - Κουτεντάκη (Φιλόλογος - Διδάκτωρ Κοινωνικής Ανθρωπολογίας), Αχιλλέας Οικονόμου (Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής)
Την εκδήλωση συντονίζει ο Αχιλλέας Παπαναστασίου. Παρών θα είναι και ο συγγραφέας του βιβλίου Νίκος Μίχος που γεννήθηκε στη Λάρισα το 1989. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στη Νομική Αθηνών και στη συνέχεια Δημοσιογραφία. Εργάζεται ως δημοσιογράφος σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Αθήνας και της Λάρισας.
Λίγα λόγια για το βιβλίο:  Δέκα μεζούρες παπούτσια. Πέντε μεζούρες ποτά. Τέσσερις μεζούρες βιώματα. Μία μεζούρα μπαρ. Ανακάτεμα στο σέικερ. Το coctail της ζωής, έτοιμο. Ένα βιβλίο σε μέγεθος ποτού, που δεν μιλά ούτε για την ζωή, ούτε για τον θάνατο, αλλά για την στάση που κρατά κανείς απέναντί τους. Αυτή είναι η πρώτη συγγραφική απόπειρα του Νίκου Β. Μίχου.
Το βιβλίο ανήκει στη σειρά «Ελληνική πεζογραφία» και αποτελείται από 91 σελίδες.