Την ανάγκη να αναλάβει τις ιστορικές της ευθύνες η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να μην οδηγηθεί η χώρα στα βράχια, επανέλαβε ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο STAR  «Live U».

 

«Δεν είδαμε καμία παρουσίαση κανενός σχεδίου, δεν είδαμε τη λίστα πάνω στην οποία διαπραγματεύεται η Κυβέρνηση» είπε ο κ. Κ. Σκρέκας «βλέπουμε μόνο μια υποτιθέμενη  διαπραγμάτευση που κρατάει δυο μήνες και έχει οδηγήσει την πραγματική οικονομία σε ασφυξία».

Ο κ. Κ. Σκρέκας τόνισε ότι «τα χρονικά πλαίσια είναι ασφυκτικά. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός είπε ότι τα χρήματα του Κράτους φτάνουν μέχρι 15 Απριλίου. Μετά δεν θα υπάρχουν χρήματα για την κάλυψη αναγκών.  Έχουν κάνει φτερά 24 εκ. € από τις τράπεζες και ο κόσμος φοβάται ότι δεν θα πάρει τον επόμενο μήνα τους μισθούς και τις συντάξεις».

 

Τέλος κάλεσε την Κυβέρνηση να πάρει αποφάσεις τώρα. «Υπάρχει ακόμη ένα μικρό περιθώριο να σωθεί η κατάσταση» είπε «ο κ. Τσίπρας έχει μια ιστορική ευθύνη, να πει την αλήθεια στον κόσμο γιατί οι προεκλογικές εξαγγελίες απέχουν από την πραγματικότητα και η χώρα να επανέλθει σε μια κανονικότητα. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου. Πρέπει ο πρωθυπουργός να πει την αλήθεια και να πάμε επιτέλους μπροστά».