Το περιοδικό ΘΡΑΚΑ οργανώνει βραδιά φωτογραφίας και ποίησης στη Λάρισα, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 στο Mosh-Pit booze bar (Κουμουνδούρου 16, απέναντι από το κτήριο της Περιφέρειας).
Στις 7:00μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης «λέξεις : θάλασσα,  ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ» του συγγραφέα Βασίλη Ρούβαλη. Την παρουσίαση θα κάνουν οι Θάνος Γώγος και Γιώργος Σαράτσης. Στη διαδραστική έκθεση, που συνδέει τον Λόγο με την Εικόνα, ο συγγραφέας Βασίλης Ρούβαλης συνδέει αποσπάσματα από βιβλία του με λήψεις εικαστικής πρόθεσης σε θαλασσινούς ορίζοντες. Στόχος, η αποτύπωση της ποιητικής έμπνευσης μέσα από τον φακό της κάμερας. Η έκθεση θα διαρκέσει από 31 Οκτωβρίου έως 9 Νοεμβρίου με ελεύθερη είσοδο και ώρες λειτουργίας του πολυχώρου.
Στον ίδιο χώρο, στις 8:30 μ.μ. ο Γιώργος Σαράτσης θα παρουσιάσει την συλλογή «Ποιήματα που γράψαμε μαζί» (εκδόσεις Μελάνι) της Ελένης Αλεξίου. Ποιήματα θα διαβάσουν μέλη της θεατρικής ομάδας «Ονείρων Θαύματα» και η ποιήτρια. Μουσική για κλασική κιθάρα θα ερμηνεύσει ο Σπύρος Καβαλλιεράτος.