Στο δρόμο των αλλαγών βαδίζει το πολυσύχναστο πάρκο του Αη Γιώργη που αποτελεί ένα εξαίρετο πνεύμονα άθλησης, περιπάτου, συναντήσεων, «φυγής» και ξεγνοιασιάς.
Υπό τη διαχείριση της Αστικής Ανάπτυξης ΑΕ, της εταιρείας του Δήμου Τρικκαίων, έχουν συντελεστεί παρεμβάσεις, που άλλαξαν τη όψη και την καθημερινότητα όλων.
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Οι 4 υπάλληλοι του Δήμου Τρικκαίων που βρίσκονται καθημερινώς στο πάρκο (δύο φύλακες και δύο καθαριστές) φροντίζουν ανελλιπώς για το πράσινο, κάτι που είναι οφθαλμοφανές. Επίσης, φροντίζουν για την καθαριότητα, με το τρίκυκλο ποδηλατάκι, ευγενική προσφορά της εταιρείας «Μελίσσης», να εξυπηρετεί για την παραμικρή παρέμβαση που χρειάζεται.
ΚΙΟΣΚΙ
Από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, οι υπάλληλοι  είναι επιφορτισμένοι με τη λειτουργία του κεντρικού κιοσκιού, το οποίο επανήλθε στη δικαιοδοσία του Δήμου. Έτσι στο κιόσκι μπορεί ο καθένας να βρίσκει ή να αφήνει αντικείμενα, να απευθύνεται για πληροφορίες και γενικά, γνωρίζοντας ότι μπορεί να ζητήσει συνδρομή για οτιδήποτε. Επισημαίνεται ότι θα τοποθετηθεί μεγάφωνο για έκτακτες και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις


ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ
Ταυτοχρόνως, έγινε μεγάλη παρέμβαση με τις τουαλέτες, καθώς λειτουργούν πλέον σε τρία σημεία, για πρώτη φορά: πίσω από το σπιτάκι,  στην πισίνα και στη δεξιά πλευρά του πάρκου, προς Ριζαριό. Αυτές, δε, οι τουαλέτες, πλέον καθαρίζονται καθημερινώς, για τις ανάγκες όλων των επισκεπτών.
ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ
Έχει γίνει αναμόρφωση του χώρου, με συντηρήσεις εγκαταστάσεων, βαφές, τοποθέτηση λαμπτήρων, μικροεπισκευές, κλειδαριές και άλλα στοιχεία που προσδίδουν στον χώρο την αίσθηση της καθημερινής φροντίδας, προς όφελος του πολίτη.
ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Τα επόμενα βήματα σχεδιάζονται προσεκτικά, με μοναδικό γνώμονα την προσφορά των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στους πολίτες. Έτσι, συζητείται το θέμα της βελτίωσης και της προσθήκης νέων οργάνων για τους αθλούμενους, αλλά και γενικότερες παρεμβάσεις σε όλη την έκταση του πάρκου.