Ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων «Βουκεφάλας» , την περασμένη Κυριακή 15 Νοεμβρίου  πραγματοποίησε πορεία στο Φλαμούλι Τρικάλων.
Η εκκίνηση έγινε από τον παραποτάμιο δρόμο της εμποροπανήγυρης Τρικάλων προς τις Καρυές στις 11πμ.  Με την ημέρα πολύ φιλόξενη, έγινε μία διαδρομή μέχρι το Φλαμούλι με πέρασμα από τους περιφερειακούς βοσκότοπους και αγροτόδρομους  του χωριού. Μία μεγάλη, χρονικά , στάση έγινε στην ταβέρνα ''Κυρατσούλα'' (Γεώργιος Τσέργας) για ένα καλό γεύμα και φωτογράφηση από πολύ μικρούς μέχρι μεγάλους , μεταξύ αυτών, ο κτηνίατρος Κωνσταντίνος Καψιώτης για μια ομαδική γνωριμία με τα άλογα του Ι.Σ. Επιστροφή από τους αγροτικούς, κυρίως δρόμους και πάλι, καταλήγοντας στο σημείο εκκίνησης για τη λήξη της εκδήλωσης με πάρα πολλές όμορφες εικόνες στο μυαλό όλων.
Την διαδρομή επιμελήθηκαν ο Γιώργος και Άρης  Ντίνας(μέλοι Ι.Σ.Τρικάλων) , ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια ακολουθούσε  ο πεταλωτής Βάιος Μπακρατσάς (μέλος Ι.Σ. Τρικάλων) με όλα του τα σύνεργα. Στο άμεσο μέλλον στα σχέδια του Ι.Σ. συμπεριλαμβάνετε μία ομιλία-ημερίδα με γενικό θέμα Φύση και Άλογο, ανέφερε ο πρόεδρος του Ι.Σ. κ.Μίλτος Κρανιάς
Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό στην σελίδα του facebook  Ιππικος Τρικαλων Βουκεφαλας