Η Ακαδημία Χορού Τρικάλων έρχεται για να δημιουργήσει μια νέα τομή στον χώρο της τέχνης του χορού με σκοπό την επιστημονική έρευνα, μελέτη, διάσωση, παρουσίαση και διάδοση κάθε μορφής και στοιχείου του ελληνικού και παγκόσμιου πολιτισμού
Πλειάδα καθηγητών – παιδαγωγών με άρτια κατάρτιση και πολυετή σχετική εμπειρία διασφαλίζουν την εφαρμογή της ουσιαστικής εκπαιδευτικής διαδικασίας για την ανάπτυξη και καλλιέργεια των χορευτικών δεξιοτήτων των μαθητών της σε συνδυασμό με δράσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα
Με χαρά ανακοινώνουμε την  ομάδα καθηγητών   της  Ακαδημίας χορού Τρικάλων:
Γιούλια Πεταράκη: Καλλιτεχνική υπεύθυνος Ακαδημίας, καθηγήτρια Latin , Latin αγωνιστικών και Tango Argentino.
Σοφία Κωστούλα:  Καθηγήτρια Eλληνικών παραδοσιακών .
Μαριάννα Διαμαντή:  Καθηγήτρια παραδοσιακού αιγυπτιακού (bellydance) .
Dorian Tafa:   Καθηγητή Break dance & hip-hop .
Μάγδα Μπέττα:  Καθηγήτρια   hip-hop.
Μάγδα Σαμαρά:  Καθηγήτρια Οriental , Hip hop , Latin ,Σύγχρονου.
Κλεοπάτρα Αδαμοπούλου:  Καθηγήτρια Salsa, Bachata, Kizomba, Dancehall
Κοσμάς Καφφες:  Εκπαιδευτής  Parkour και Freerunning.
Βάλια Μπρίση:   Καθηγήτρια  Δημιουργικού – Μουσικοκινητικής αγωγής.
Γιάννης Τσουλάκας:  Καθηγητής Ελ-umba & Zumba.
Στέλλα Μπλάνα:  Καθηγήτρια  Zumba & Zumba kids.
Σταύρος Σούλιος:  Διεύθυνση χορευτικών τμημάτων,  καθηγητής Ελληνικών παραδοσιακών – λαϊκών  χορών.
Η Ακαδημία Χορού επιδιώκει μέσα από την αισθητική κίνηση του χορού , αυτός να λειτουργήσει ως μέσο έκφρασης, επικοινωνίας, ως ένας λόγος που βγαίνει από το σώμα. Τα οφέλη του χορού δεν είναι μόνο σωματικά. Η μουσική συμβάλλει   στην ψυχική ισορροπία και ο χορός είναι μία διέξοδος από την καθημερινότητα και το στρες. Κάθε χορός εξάλλου γεννήθηκε να εξυπηρετήσει μια κοινωνική ανάγκη. Μακριά από την έννοια του «μοναχικού σπορ» ο χορός είναι φτιαγμένος πάντα για δυο ή περισσότερους ανθρώπους που βιώνουν έτσι τη χαρά της επαφής και της ομάδας.  
Εγγραφές - πληροφορίες    πραγματοποιούνται    Δευτέρα με Παρασκευή   17:00 – 21:00 , Σάββατο 11:00 – 18:00. Τηλ  2431038082 – 6983976897 .
Ελάτε να μας γνωρίσετε και να μας εμπιστευτείτε γιατί για μας  «ο χορός είναι σιωπηλή ποίηση»(Σιμωνίδης ο Κείος) και «ο χορός είναι η κρυμμένη γλώσσα της ψυχής»(Martha Graham)   .