Μία αν μη τι άλλο πρωτοφανής σύλληψη για τα δεδομένα της πόλης σημειώθηκε χθες βράδυ στο κέντρο των Τρικάλων. 

Όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα στη συμβολή των οδών Γαριβάλδη και Βύρωνος είδε έναν άνδρα με τον σκύλο του, ο οποίος είχε κόψει τα αυτιά του ζώου, επιλογή συνήθης για κάποιες ράτσες σκύλων. Τότε η γυναίκα, σύμφωνα με το trikaladay, άρχισε να φωνάζει στον ιδιοκτήτη πως αυτό είναι παράνομο, αφού θεωρείται κακοποίηση ζώου, με την ίδια να δηλώνει μέλος του φιλοζωικού σωματείου και να καλεί επί τόπου την αστυνομία για να συλλάβει τον ιδιοκτήτη. 

Οι άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο, ωστόσο, δεν προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του σκύλου. Μόλις αυτός αποχώρησε, η γυναίκα άρχισε να... ζητά εξηγήσεις από τους αστυνομικούς, κατηγορώντας τους πως δεν έπραξαν το καθήκον τους και ζητώντας τα στοιχεία τους για να τους κάνει μήνυση.

Μάταια αυτοί προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν, λέγοντάς της πως για να συμβεί αυτό πρέπει να πάει στο αστυνομικό τμήμα, με τη γυναίκα να βγάζει το κινητό της και να φωτογραφίζει τις πινακίδες του περιπολικού, προκειμένου να μάθει τα στοιχεία των ανδρών. 

Αυτό όμως είναι παράνομο, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να μην έχουν επιλογή παρά να συλλάβουν την γυναίκα μπροστά στα μάτια των περαστικών που παρακολουθούσαν το... σουρεάλ περιστατικό στο κέντρο των Τρικάλων.