Στο σημαντικό έργο που παράχθηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια από την αιρετή περιφέρεια Θεσσαλίας στάθηκε ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός μιλώντας σε εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, στο πλαίσιο της καθιερωμένης κοπής της βασιλόπιτας.

Ο περιφερειάρχης ευχαρίστησε στον χαιρετισμό του τους εργαζόμενους της περιφερειακής ενότητας, υπενθυμίζοντας πως από κοινού δόθηκαν μάχες και παρήχθη «θεσσαλικός πλούτος». Παράλληλα, αναφέρθηκε στα 280 έργα, τις 231 επενδύσεις και τα 410 εκ. ευρώ συνολικά που διατέθηκαν στην περιφερειακή ενότητα Τρικάλων, ενώ απέστειλε μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες, καθιστώντας σαφές ότι η περιφέρεια Θεσσαλίας «δε θα σκύψει το κεφάλι στις μάχες του έρχονται».

Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, «καταφέραμε στα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, να έχουμε 280 έργα εδώ, 231 επενδύσεις και 410 εκ. ευρώ στην περιφερειακή ενότητα Τρικάλων. Καταφέραμε επίσης να ολοκληρώσουμε ημιτελή έργα, τα οποία καρκινοβατούσαν για δεκαετίες. Ήμασταν και θα είμαστε παρόντες στην προσπάθεια κάθε Θεσσαλής και Θεσσαλού. Συνεχίζουμε με συνεργασία γιατί η περιφέρεια, όλοι εσείς, εμείς, είμαστε το αποκούμπι του κάθε Θεσσαλού».

Η κοπή πραγματοποιήθηκε με τις ευλογίες του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών, αρχιμανδρίτη κ. Χρυσόστομου Νάση, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μιχαλάκη και άλλων στελεχών της περιφερειακής αρχής.

Να σημειωθεί πως το φλουρί φέτος έτυχε στο κομμάτι που κόπηκε για τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Αλέξιο, με τον κ. Αγοραστό να αποστέλλει ευχές για υγεία και μακροημέρευση στον τοπικό ιεράρχη της Εκκλησίας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο περιφερειάρχης είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Πρωτοσύγκελο της τοπικής Μητρόπολης, στον οποίο και δώρισε ένα σύγγραμμα για την ιστορία και τον πολιτισμό της Θεσσαλίας.