Είναι προφανές ότι εξαγριώθηκε ο Άρης Μερεντίτης όταν άκουσε τον Τσακαλώτο, στη Βουλή, να επιτίθεται ξαφνικά στον (κουμπάρο) Σημίτη. Δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσει αναπάντητο, κάτι που έκανε στα σόσιαλ και μάλιστα με σαφείς αιχμές για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ:
«Τον Κώστα Σημίτη τόλμησε να πιάσει στο στόμα του ο υπουργός οικονομικών κ. Τσακαλώτος, κατηγορώντας τον για "πελατειακές" μεταθέσεις νοσοκόμων από την Ξάνθη στην Αλεξανδρούπολη. Προφανώς αγνοεί ο απών απο την Ελλάδα κύριος υπουργός, ότι ο Σημίτης θεμελίωσε και εγκαινίασε την Ιατρική Σχολή και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, που είχε άμεση ανάγκη στελέχωσης. (Ας τον ενημερώσουν οι δύο γιατροί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπηρετούσαν σε αυτό το νοσοκομείο και που πίεζαν συνεχώς για προσλήψεις). Ο Τσακαλώτος και η κυβέρνησή του θεμελίωσαν έστω και ένα κοτέτσι στους 9 μήνες ή απλώς διαπραγματεύονταν σκληρά το τρίτο μνημόνιο;».
Ευτυχώς τώρα που βγαίνουν τα παιδιά μπροστά έχει περιοριστεί η Σούλα. Εννοείται ότι η δική της απάντηση θα ήταν λίγο πιο hard…
K.T.