Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από την Τρίτη βίντεο στο οποίο μία παρέα σημερινών στελεχών της κυβέρνησης σατιρίζουν την εκπομπή πώλησης βιβλίων του Άδωνι Γεωργιάδη. 

Στο βίντεο που τραβήχτηκε το 2012 και δημοσίευσε το parapolitika.gr, διακρίνεται η κόρη του βουλευτή Τρικάλων Σάκη Παπαδόπουλου, Έλενα, η οποία σήμερα αποτελεί ένα σημαντικό στέλεχος της ομάδας συνεργατών του Ευκλείδη Τσακαλώτου, συμμετέχοντας μάλιστα και στο Brussels Group, να διασκεδάζει με τους υπόλοιπους ενώ σατιρίζουν τον πρώην Υπουργό και τηλεπωλητή.

Στην παρέα της Τρικαλινής ανήκει μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, διευθυντής σήμερα στο πολιτικό γραφείο του πρωθυπουργού.

Μάλιστα, το εν λόγω βίντεο προκάλεσε την απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη, με τον πρώην Υπουργό να συνιστά στον Γ. Σακελλαρίδη "να βγάλει μια μέρα το ψωμί του με ιδρώτα και τότε θα καταλάβει". Ωστόσο, με νεότερο tweet ο Άδωνις Γεωργιάδης τονίζει ότι του τηλεφώνησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή το βίντεο αυτό και το όλο ζήτημα "θεωρείται λήξαν".