Διανύει τη δεύτερη επιτυχημένη χρονιά από τη λειτουργία του και μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα πρωτοπορίας και δημιουργίας, φέτος ενέταξε  στα τμήματά του το dance theater απευθυνόμενο σε όλες τις ηλικίες. Ο λόγος για τον ΧΟΤdance, τα τμήματα μοντέρνου-jazz, σύγχρονου χορού του Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων που δίνουν έναν ξεχωριστό χορευτικό παλμό στην πόλη των Τρικάλων!

Το «ALL ABOUT DANCE»,δηλαδή «όλα γύρω από το χορό» είναι η τελική παράσταση που ανεβάζουν κάθε χρονιά οι χορευτές του ΧΟΤdance με σκοπό να γίνει θεσμός για το χώρο του χορού, της μουσικής και του θεάματος. Φέτος, το «All about dance» με την επιμέλεια της Ραφαέλλας Μάνου, θα έχει μια ξεχωριστή θεματολογία βασισμένη σε ένα μεγάλο κεφάλαιο του θεάτρου, του χορού και της μουσικής: το musical.To musical είναι το είδος θεάτρου που μας έδειξε πολύ καλά πως το να εκφράσει κανείς το συναισθηματικό του περιεχόμενο δεν γίνεται μονάχα λεκτικά αλλά μπορεί  αυτό να εκφραστεί ακόμη καλύτερα μέσα από το χορό και το τραγούδι.

Οι χορευτές ετοιμάζουν τις χορογραφίες τους πάνω σε μουσικές  συνθέσεις των δημοφιλέστερων μιούζικαλ , όπως Cabaret, Chicago, Μoulin Rouge, Mamma mia, Grease, Μελωδία της Ευτυχίας, Fame κα, θυμίζοντας τα μουσικά θέατρα του West End του Λονδίνου και του Broadway της Νέας Υόρκης. Στα πλαίσια του dance theater με το οποίο ασχολείται από φέτος ο ΧΟΤdance, προσπαθώντας να κάνει πάντα  βήματα πρωτοπορίας, υιοθετεί τη φιλοσοφία ότι οι χορευτές πέρα από το χορευτικό κομμάτι καλούνται να ερμηνεύσουν και υποκριτικά ένα μουσικό άκουσμα και μάλιστα με τραγούδι ζωντανά επί σκηνής !Οι ξεσηκωτικές μουσικές των μιούζικαλ έχουν ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους χορευτές και σε συνδυασμό με τις φαντασμαγορικές χορογραφίες, τα κοστούμια αλλά και με τη συμμετοχή τραγουδιστών και μουσικών επί σκηνής, αναμένεται να μαγέψουν τους θεατές και να τους παρασύρουν ..στο χορό !

Η παράσταση θα ξεκινήσει με ρυθμούς της jazz μεταφέροντάς μας στα καμπαρέ του Βερολίνου, ενώ θα ακολουθήσουν ρυθμοί disco, Latin κα, σε μια μοναδική συνύπαρξη διάφορων μουσικών ρευμάτων και ειδών χορού. Τα τμήματα της zumba fitness της Κάτιας-Νανάς Μάνου με τη σειρά τους, θα πείσουν κάθε θεατή πως η γυμναστική μπορεί να συνδυαστεί άριστα με την ψυχαγωγία. Την καλλιτεχνική επιμέλεια (χορογραφίες – σκηνοθεσία) όλης της παράστασης έχει η Ραφαέλλα  Μάνου.

Στην παρουσίαση του μοναδικού μουσικοχορευτικού σόου ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής  ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ!!!!!!

Η απόλυτη μουσικοχορευτική γιορτή της πόλης μας, το « ALL ABOUT DANCE» θα διεξαχθεί στις 14 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων στις 20:00 μμ με δωρεάν είσοδο και με την υπόσχεση μιας αξέχαστης βραδιάς,  πάντα με τη σφραγίδα επιτυχίας του Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων.