Σε διαδικασία εκκαθάρισης βρίσκεται η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Καλαμπάκας μετά και την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κατάργησή της. Βάσει των προβλεπομένων από τη νομοθεσία και από την πλευρά του αρμόδιου για τη διαδικασία εκκαθαριστή απευθύνεται πρόσκληση σχετική προς τους εμπλεκόμενους να υποβάλλουν τις απαιτήσεις εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος.
Στη σχετική πρόσκληση αναφέρονται τα εξής: «Δυνάμει των υπ’ αριθμ. 298/2015 και 362/2015 αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαμπάκας, τέθηκε υπό εκκαθάριση η Κοινωφελής Επιχείρηση του ομώνυμου Δήμου και ορίστηκε εκκαθαριστής ο Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής κ. Πρόδρομος Γεωργιάδης.
Με την παρούσα ο ως άνω εκκαθαριστής καλεί τους πιστωτές της υπό εκκαθάρισης επιχείρησης όπως υποχρεωτικά αναγγείλουν τις απαιτήσεις τους καταθέτοντας τα σχετικά παραστατικά (π.χ. τιμολόγια, δελτία αποστολής, ιδιωτικά συμφωνητικά κ.λπ.). Η αναγγελία των απαιτήσεων με συμπληρωμένο το σχετικό έντυπο της αίτησης (επισυνάπτεται από κάτω), και συνοδευόμενο από τα σχετικά δικαιολογητικά θα γίνεται εντός 30 ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης ήτοι από 22 Ιανουαρίου 2016 έως 22 Φεβρουαρίου 2016 τις εργάσιμες ήμερες και ώρες 09:00 - 14:00 στα γραφεία της υπό εκκαθάρισης επιχείρησης που βρίσκονται επί της οδού Ευθ. Βλαχάβα, 3. Αρμόδιος για τη διαδικασία της αναγγελίας ορίζεται ο κ. Νάκης Βασίλειος. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2432350280.
Καλαμπάκα, 21 Ιανουαρίου 2016
Ο εκκαθαριστής
Πρόδρομος Σ. Γεωργιάδης»