H εταιρία ΒΗΤΑΣ Α.Ε., μέλος του Δικτύου GAS SERVICE, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλες και όλους τους επισκέπτες της εκδήλωσης που έλαβε χώρα το Σάββατο και την Κυριακή 20 και 21 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για τον αμέριστο σεβασμό που εισπράξαμε από όλους όσους ενδιαφέρθηκαν να πληροφορηθούν και να ενημερωθούν για την Ωφέλεια της Υγραεριοκίνησης αλλά και για τα Οφέλη της Ολοκληρωμένης Πρότασης του Δικτύου GAS SERVICE πάνω στην Υγραεριοκίνηση.

Για αυτό το λόγω, ενημερώνουμε όλους τους επισκέπτες μας πως η εταιρία ΒΗΤΑΣ Α.Ε., θα κρατήσει την Προσφορά του διημέρου πάνω στην Εγκατάσταση Συσκευής Υγραεριοκίνησης νέας γενεάς Bora by ZAVOLI έως το τέλος του μήνα (30-06-2015).

Όσοι φίλοι δεν πρόλαβαν να καρπωθούν την μεγάλη μας προσφορά – και λόγω καιρού – μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για να λάβετε την μεγάλη μας προσφορά έως και 30/06/2015.

Τέλος να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο της πόλης μας Δημήτρη Παπαστεργίου καθώς και τους Νομαρχιακούς και Δημοτικούς συμβούλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Μεγάλος Τυχερός της κλήρωσης αναδείχτηκε ο Τ.Ν. ο οποίος κέρδισε  ένα κιτ υγραερίου 8ης Γενιάς BORA BY ZAVOLI.