Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στην ταβέρνα ΚΑΡΑΒΙΑ στα Μεσάγγαλα γενική συνέλευση και κοπή πίτας στου Συλλόγου Μεσαγγάλων. Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Γελαδάρης καλωσόρισε τα μέλη και τους καλεσμένους και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής.  Επίσης ζήτησε από το δήμαρχο την ενημέρωση των μελών για το ΣΧΟΟΑΠ ΤΑΙΠΕΔ και το κτηματολόγιο  που πρόκειται  να ξεκινήσει εντός των ημερών και του κατέθεσε φάκελο με αρκετά θέματα και τον παρακάλεσε να τον μελετήσει και να τον αξιοποιήσει, όπου ο οικισμός να είναι έτοιμος για την καλοκαιρινή σεζόν, να δεχθεί τους χιλιάδες τουρίστες . Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο ταμίας κύριος Μητσιάκος Φώτης και ανέλυσε το ταμείο του Συλλόγου .
Στη συνέχεια ο γραμματέας του Συλλόγου κ. Λάκκης Βασίλειος  και αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα του οικισμού και ζήτησε από  τους κατοίκους όσοι δεν είναι γραμμένοι στα μητρώα του Συλλόγου μπορούν να έρθουν στα γραφεία Σαββατοκύριακα ή απογευματινές ώρες για να γίνουν μέλη.
Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε πως θα χαλικοστρωθούν δρόμοι σε άτομα με ειδικές ανάγκες και σε οικογένειες που είναι μόνιμοι κάτοικοι και θα τοποθετηθούν τρεις (3) ειδικές ράμπες για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο επικεφαλής της μείζονος  αντιπολίτευσης κύριος Γιώργος Μανώλης και απευθύνθηκε στο Δήμαρχο πως τις ίδιες υποσχέσεις δίνει κάθε χρόνο.
Επίσης η έναρξη της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας ξεκίνησε από τους ιερείς πατέρα Δημήτριο και πατέρα Ανδρέα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κολλάτος Κων/νος, ο επικεφαλής  της μείζονος  αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Μανώλης, ο Αντιδήμαρχος Τσάτσαρης Χρήστος, Μπουζέκης Ευθύμιος, Διψάνας Αχιλλέας. Δημοτικοί σύμβουλοι: Νικολάου Γεώργιος,  Μαϊμάρης Δημήτριος, Ζάχος Βασίλειος και Λάμπρος Σωτηρίου, ο αντιπρόεδρος επαγγελματιών κ. Μανίκας και ο ταμίας κ. Φούντας Χαράλαμπος.
Στο τέλος ο πρόεδρος κ. Γιώργος Γελαδάρης ευχαρίστησε το Βιβλιοπωλείο –Εμπόριο Η/Υ  ΄΄ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΑΣ ΑΘ.΄΄  για την προσφορά στο σύλλογο έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και έναν εκτυπωτή για την καλή λειτουργία του Συλλόγου μας.