Η Κάτια-Νανά Μάνου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και δασκάλα χορού του ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, αποδέχθηκε πρόσκληση από την κορυφαία Ισραηλινή παραγωγό του καλλιτεχνικού και πολιτιστικού χώρου Bracha Kohen, προκειμένου να διδάξει ελληνικούς χορούς στους Ισραηλινούς του Τελ Αβίβ πρωτεύουσα του Ισραήλ. 

Το εν λόγω σεμινάριο χορού θα πραγματοποιηθεί στο φημισμένο μεγάλο θέατρο του Τελ Αβίβ ‘’Suzanne Dellal Centre’’ από 22 -25/10/2015. Εκεί η Κάτια-Νανά Μάνου, με συνεργάτιδα την επίσης μέλος του Χ.Ο.Τ., καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Εύη Μάργαρη, θα μεταφέρουν στις αποσκευές τους τον Ελληνικό πολιτισμό και θα διδάξουν αντιπροσωπευτικούς παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς.

Η Ισραηλινή παραγωγός Bracha Kohen, έχει καλέσει κατά καιρούς στο Ισραήλ μεγάλα ονόματα ελλήνων καλλιτεχνών για συναυλίες, όπως τον Δημήτρη  Μπάση, την Γλυκερία, τον Χρ. Νικολόπουλο και πολλούς άλλους.

Είναι τιμή μεγάλη λοιπόν για τον Χορευτικό Όμιλο Τρικάλων, αλλά και για την πόλη μας, που η εν λόγω παραγωγός, εντυπωσιασμένη από τη δουλειά και την παρουσία γενικότερα της Κάτιας-Νανάς Μάνου, την επέλεξε ως μια από τις κορυφαίες δασκάλες χορού στη χώρα μας και ως τη εντυπωσιακότερη χορεύτρια της Ελλάδας. Σημειωτέον ότι στην παρουσία της Κάτιας-Νανάς Μάνου έχουν αναφερθεί και πολλοί κορυφαίοι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου με τα κολακευτικότερα λόγια!!

Επίσης τιμή και χαρά μεγάλη είναι που η Κάτια-Νανά θα κάνει αυτό το βήμα και θα φέρει πιο κοντά τους δύο λαούς, τους δυο σπουδαίους πολιτισμούς.

Κατά την παραμονή της εκεί η Κάτια-Νανά Μάνου θα συζητήσει και τις λεπτομέρειες, καθώς και τον ακριβή χρόνο που θα μεταβεί και ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων στο Ισραήλ, αποδεχόμενος την πρόσκληση προκειμένου να δώσει σειρά παραστάσεων για τους Ισραηλινούς, οι οποίοι είναι λάτρεις της ελληνικής μουσικής και της ελληνικής κουλτούρας γενικότερα.