Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Λευτέρης Ζώης του ΠΑΣ Ασκληπιός στο τοπικό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος που έγινε στον Τύρναβο την Κυριακή 10 Μαϊου. Στην κατηγορία Παίδων μετά από εξαιρετική προσπάθεια κατέλαβε την 3η θέση σύνολο διαδρομής 50 χ.λ.μ. Στην κατηγορία Μάστερς πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Παναγιώτης Ζώης καταλαμβάνοντας την 4η θέση σύνολο διαδρομής 75 χ.λ.μ.

Επίσης πολύ καλή προσπάθεια κάνανε και οι υπόλοιποι αθλητές του σύλλογου Πάλλας Γιώργος, Σούλτης Θανάσης , Ζντρήβας Αχιλλέας , Ζήκας Νίκος, Βαρσάνης Γιώργος και Βάσκος Στέφανος.

Τέλος  το Σάββατο 9/5 στην Λάρισα τα αδέρφια Μέλλιου προσπάθησαν για το καλύτερο  και συγκεκριμένα ο Λεωνίδας Μέλλιος στα αγωνίσματα ατομική χρονομέτρηση και αντοχής κατέλαβε την 5η θέση στην κατηγορία Μίνι μεγάλα και ο Παντελής Μέλλιος 6η θέση στα ίδια αγωνίσματα στην κατηγορία Μίνι μικρά.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς από τους προπονητές αδερφούς Μπούγλα Αποστόλη και Γιώργο. Για όποιον θέλει να ξεκινήσει προπονήσεις η οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλ. Απόστολος 6972835450, Γεώργιος 6978944897, Facebook: pas asklipios