Σκληρά λόγια ειπώθηκαν από τον προπονητή των Τρικάλων, Κώστα Φλεβαράκη, στη συνέντευξη Τύπου, μετά και την ήττα της ομάδας από τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά:
"Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη και την πρόκριση. Το παιχνίδι δεν αντέχει καμιά κριτική. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε καν, σαν να μπήκαν παιδάκια στο Γιουνάιτεντ Σέντερ και έπαιζαν με τους Μπουλς. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου μειώσαμε σε μονοψήφια διαφορά αλλά ο ΠΑΟΚ συνέχισε να ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό. Τα τρία τελευταία δεκάλεπτα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Πιστεύω στον ΠΑΟΚ που είναι πολύ καλή ομάδα και έχει πλασματική θέση στη βαθμολογία. Εύχομαι να πετύχει τους στόχους του. Εμείς είναι δύσκολο να αλλάξουμε το μυαλό κάποιων παιδιών, δεν πρέπει να έχουμε ξανά τέτοιο δεκάλεπτο όπως το πρώτο.”, τόνισε αρχικά, για να συμπληρώσει "δεν θυμάμαι ανάλογη εικόνα στα τρία χρόνια που είμαι εδώ. Δεν θέλω δικαιολογίες. Το μυαλό μας ήταν αλλού. Αλλά στο παιχνίδι είχαμε αντίπαλο έναν ποιοτικό αντίπαλο. Μας έφευγαν οι μπάλες από τα χέρια και δείξαμε ότι ήμασταν λάθος πνευματικά. Δίνω ερμηνεία και όχι δικαιολογίες". Για τους στόχους των Τρικάλων πρόσθεσε "θέλω σε κάθε παιχνίδι να παλεύουμε. Νομίζω ότι συνήθως το κάνουμε με εξαίρεση το σημερινό παιχνίδι, το κάναμε με τον Αρη και στο Ρέθυμνο. Υπάρχουν κάποια παιχνίδια πιο καθοριστικά μέσα στη σεζόν. Η ομάδα δεν είναι όπως ήταν στην αρχή αλλά συνεχίζουμε την προσπάθεια να τη βελτιώσουμε. Αυτή η ομάδα έχει χτιστεί για να παλεύει. Το παιχνίδι με το Λαύριο είναι σημαντικό αφού παίζουμε στην έδρα μας. Είναι από εκείνα τα παιχνίδια στα οποία μπαίνει το “πρέπει”».
Για το παιχνίδι κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Φάρο, ο Φλεβαράκης είπε: «Κανένα παιχνίδι δεν κρίνεται πριν αρχίσει. Όμως ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μακάρι να διεκδικήσει αυτό το τρόπαιο. Είναι πολλά χρόνια και κάτι μου λέει ότι ήρθε η ώρα. Δεν είναι εύκολο αλλά σε κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη η νίκη».
Από την μεριά του ο Γιάννης Καραθανάσης υποστήριξε: «Είχε πολύ καλή εμφάνιση ο ΠΑΟΚ από την αρχή ενώ εμείς αρχίσαμε με ένα πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο χωρίς ενέργεια. Το γυρίσαμε κάπως το παιχνίδι όμως ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρή ομάδα, ομάδα Eurocup, ξέρει να χειρίζεται τις καταστάσεις και νίκησε δίκαια. Η δική μου προσπάθεια βγήκε μέσα από την ομάδα, άρπαξα την ευκαιρία αλλά η εικόνα μου ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς».