Υπομονή θα πρέπει να συνεχίσουν να δείχνουν στα Τρίκαλα BC, για να ξεπερνούν τις φετινές ατυχίες τους, όπως ανέφερε ο Κώστας Φλεβαράκης μετά την ήττα τους από την Καβάλα.
Τα Τρίκαλα  δεν μπόρεσαν να περάσουν νικηφόρα από το ΔΑΚ Καλαμίτσας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, με τον προπονητή του να μοιράζει -στη συνέντευξη Τύπου- συγχαρητήρια τόσο στους αντιπάλους για τη δίκαιη νίκη τους όσο και στους παίκτες του για την προσπάθειά τους: «Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά της Καβάλας, ήθελαν πιο πολύ το παιχνίδι από εμάς και το κέρδισαν δίκαια. Αλλά θεωρώ πως αξίζουν συγχαρητήρια και στη δική μας ομάδας, που τα έχει ζήσει και τα έχει δει όλα. Δεν θέλω να πω πολλά, θέλει υπομονή και να ξεπερνάμε καταστάσεις που ώρες-ώρες φθάνουν στα όρια του ανυπόφορου. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, κάνουν μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω πως θα τελειώσουμε τη χρονιά με το στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή μας. Καλή συνέχεια στην Καβάλα και μπράβο για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο».
Ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης, από την πλευρά των παικτών, τόνισε: «Είχαμε δύσκολη εβδομάδα, αφού αναγκαστήκαμε να βρεθούμε χωρίς το βασικό μας «πεντάρι». Αναγκαστήκαμε να προσαρμόσουμε τους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, όπως να παίξει ο Μπράουν πιο πολύ στο «5», να παίξει ο Κόγκερ πιο πολύ στο «4». Είχαμε κακή ημέρα, ένα κακό αποτέλεσμα, κάναμε πολλά λάθη, από εκεί και πέρα δεν αλλάζει κάτι στα πλάνα μας. Προσπαθούμε κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε ξεχωριστά, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο».