Τα Τρίκαλα ξεπέρασαν με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο του Αρκαδικού για τη 10η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τον Γιώργο Τσιάρα να μιλά στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για την κατάκτηση των δύο βαθμών της νίκης. Ο αρχηγός της θεσσαλικής ομάδας αναφέρθηκε αρχικά στο τι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, όπου η ομάδα του δεν είχε καταφέρει να κερδίσει:
"Σίγουρα, δουλέψαμε όλες αυτές τις μέρες. Δουλέψαμε τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Δώσαμε βαρύτητα στις αδυναμίες μας, εκμεταλλευτήκαμε το χρόνο που είχαμε και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Τώρα, αυτό που άλλαξε την εικόνα μας σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ήταν ότι μπήκαμε πολύ δυνατά, παίξαμε πιο physical όπως λέμε μπασκετικά επειδή υπερτερούμε σε αθλητικά προσόντα", ενώ αναφερόμενος στο αν αυτός και οι συμπαίκτες του αδίκησαν τον εαυτό τους στο ξεκίνημα της χρονιάς, είπε: "Θεωρώ ότι έχουμε παλέψει όλα τα παιχνίδια, σε όλα ήμασταν ανταγωνιστικοί. Κοιτάμε τώρα τη συνέχεια και ελπίζω να είμαστε καλύτεροι".
Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ, είπε: "Για μας είναι μεγάλο κίνητρο το γεγονός, ότι θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ στην καλύτερή του κατάσταση από την αρχή της σεζόν και μέσα στο σπίτι του. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός μέσα στη ρακέτα με τον Σοφοκλή και από εκεί δημιουργούνται όλες οι φάσεις του, αφού ο Σοφοκλής διαβάζει το παιχνίδι και έχει τις έξτρα πάσες. Σε αυτόν τον τομέα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή".