Τη μεγάλη ευκαιρία να ανέβουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχασαν τα Τρίκαλα καθώς παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στη Λαμία (φωτογραφία sportrikala.gr). Οι «κυανέρυθροι» θα μπορούσαν να φτάσουν στη νίκη στο 89’ όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Στεφάνοβιτς. Ο Κουσκουνάς που ανέλαβε το εκτελέσει δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρίζο που έδιωξε σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 21’ με τον Καραγιάννη για να ισοφαρίσουν τα Τρίκαλα στο 43’ με τον Δουκάκη.
Πλέον τα Τρίκαλα βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς έχοντας και συγκάτοικοι την Κέρκυρα, με την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα Σμύρνης να προηγούνται με 25 σε μια κούρσα για …τέσσερις. Το παιχνίδι στα Τρίκαλα ήταν για τους γηπεδούχους κάτι σαν... τελικός, καθώς γνώριζαν πως με νίκη μένουν μόνοι πρώτοι. Αυτό φάνηκε και στα πρώτα λεπτά, με τους Τρικαλινούς να πιέζουν και να έχουν την κατοχή της μπάλας χωρίς να απειλεί ουσιαστικά. Τελικά το γκολ ήρθε, αλλά από τους φιλοξενούμενους.
Σέντρα στην περιοχή των Τρικάλων, ο Ζώνας ουσιαστικά έστρωσε στον Καραγιάννη, ο οποίος με σουτ στο 21' έκανε το 1-0. Το γκολ αυτό, ανάγκασε τον ΑΟΤ να βγει μπροστά και να ψάξει την ισοφάριση. Αυτό έγινε, χωρίς όμως να υπάρχει ουσιαστική απειλή, μέχρι και το 43'. Ο Μουμίν συνεργάστηκε με τον Δουκάκη και αυτός με σουτ έφερε το ματς στα ίσα λίγο πριν την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μετά από 65 λεπτά αγώνα κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Γκμπαλέ, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε φάουλ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στα χέρια τους ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα και όπως ήταν λογικό είχαν κλείσει τους χώρους, κάνοντας την ζωή των Τρικαλινών δύσκολη.
Στο 85', ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα στο μαρκάρισμα του Κοντεών στον Στεφάνοβιτς και τα Τρίκαλα είχαν την μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουσκουνάς, με τον Ρίζο να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να κρατάει το 1-1, που δεν άλλαξε μέχρι και το 90'.
Οι συνθέσεις:
ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Χιώτης, Λαμπάκης (90' Κωνσταντινίδης), Παπαργυρίου, Ζώνας, Παπαπαναγιώτου, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης (90' Νιάρος), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Γκμπαλέ (73' Μακρίδης).
ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Τσαμούρης, Τόσκας (71' Ν' Γκουέμ), Σιλιγαρδάκης, Κοντέων, Καραγιάννης, Ζουλιώτης, Πίντο, Λεάντρο, Καραλής (61' Νατσιόπουλος), Τζόκιτς (90' Τσόπελας).