To εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου Γ’ Εθνικής εξασφάλισε ο ΑΟΤ μετά την άνετη επικράτησή του με 5-0, στον ημιτελικό, επί του Δωτιέα Αγιάς.

Η τοπική ομάδα (φωτό goaltrikala.gr) προηγήθηκε στο πρώτο 30λεπτο με 3-0 (με σκόρερ τους Σαχινίδη, Κέρι και Καμπλιώνη), αν και οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατό στο πρώτο δεκάλεπτο έχοντας δοκάρι στο 3’ με τον Δημολιό και ένα ακυρωθέν γκολ (ως οφσάιντ) στο 10’  με τον Τσατσαλίδη.

Στην επανάληψη τα Τρίκαλα σημείωσαν άλλα δύο τέρματα με τους Καμπλιώνη και Βαγγελή με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Χρ. Παπαευθυμίου. Οι κυανέρυθροι απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και ικανοποίησαν τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για τους στηρίξει. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λυμπούδης του συνδέσμου Μακεδονίας, με βοηθούς του Αίναλη και Μιχαηλίδη του ιδίου συνδέσμου.

ΑΟ Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Γιώτας, Τέλλος, Βαγγελή, Καμπλιώνης (77 Παπαευθυμίου Χ.), Μοσχάκης, Σαχινίδης, Κέρι, Κουτσόπουλος (65΄Στούμπος), Σπάσιτς
Δωτιέας Αγιάς: Σταυράκης, Τσακάλι, Γούτος (46΄Κουβελάς), Πετρουζέλης, Κοκκίνης, Κουρδής, Τσατσαλίδης, Δημολιός, Πλιάγκας (46΄Κράβαρης), Ουέλινγκτον (68΄Λαΐος), Κατσίκης

Mε Εθνικό στον τελικό

Ο τελικός κόντρα στον Εθνικό θα γίνει σε ουδέτερη έδρα που θα ορίσει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ το Σάββατο 21 Μαρτίου. Οι Πειραιώτες πήραν την πρόκριση στα πέναλτι με 5-3 στην Κηφισιά, ενώ στην κανονική διάρκεια και την παράταση το ματς έληξε 3-3.