Ο Μάριος Ματαλόν παρουσιάστηκε στην στρατιωτική μονάδα στα Γρεβενά με την διοίκηση των Τρικάλων Bc Aries να επιδιώκει εξασφάλιση αδείας του για να παίξει στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Απόλλων Πατρών.Ο διεθνής πλέι μέικερ της θεσσαλικής ομάδας είχε πάρει αναβολή στις αρχές του έτους όταν και πάλι είχε κληθεί να παρουσιαστεί κάτι όμως που δεν μπορούσε να γίνει και πάλι.

Το θετικό είναι ότι ο πρώτος στόχος της διοίκησης της ΚΑΕ Τρίκαλα Bc Aries επιτεύχθηκε με αυτός να ήταν ο Ματαλών να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο κοντά.

Πλέον έχει πάρει σειρά ο δεύτερος που είναι η εξασφάλιση της άδειάς του ώστε να συμμετέχει το συντομότερο ξανά στις προπονήσεις της ομάδας υπό τις οδηγίες του Κώστα Φλεβαράκης και των συνεργατών του.

Ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας εξάλλου δεν θέλει να σκέφτεται σε καμία περίπτωση ενδεχόμενη απουσία του στο Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Πατρών.

Σε ένα παιχνίδι όπου τα Τρίκαλα Bc Aries θα ψάξουνε μία ακόμη νίκη προς την επίτευξη του βασικού στόχου της φετινής χρονιάς. Αυτού της παραμονής τους στην Α1.

Sport24.gr