Tα Τρίκαλα αν και ήθελαν να κάνουν ξεκίνημα με νίκη στη Β' Εθνική κόντρα στον Κισσαμικό, στο τέλος έτρεχαν να προλάβουν την ήττα, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
Στη συνέντευξη Τύπου ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος τόνισε ότι οι παίκτες του ξόδεψαν το πρώτο ημίχρονο και δεν έκρυψε τα παράπονά του αναφορικά με θέματα τακτικής.
«Θα ευχηθώ να μπει ένα λιθαράκι στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τους άμεσα εμπλεκόμενους. Θα μπορώ να μιλάω για ώρες για το παιχνίδι. Πρώτη αγωνιστική, άγχος, πρεμιέρα. Βρίσκομαι στην ομάδα έξι μέρες. Έχω δουλέψει οκτώ φορές με τα παιδιά. Τους δίνω πολλά συγχαρητήρια. Κρατάω τα όποια λάθη. Έχω αρκετά παράπονα από τους παίκτες μου σε τακτικά ζητήματα. Ουσιαστικά δεχθήκαμε ένα γκολ στο 5ο λεπτό που μας έκοψε τα φτερά και τη διάθεση να προσπαθήσουμε. Στο ξεκίνημα του ημιχρόνου συνέβη ακριβώς το ίδιο. Από δικό μας λάθος δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ. Αλλάξαμε το σχηματισμό και πήγαμε στο 4-4-2. Μπορεί να είμαστε τυχεροί, μπορεί να είμαστε άτυχοι επειδή είχαμε δύο δοκάρια», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των Τρικάλων.
Και πρόσθεσε: «Κρατάμε τον ένα βαθμό και εγώ σε αυτή την ομάδα δεν έχω προβεί σε καμία δήλωση ότι κάθε Κυριακή θα κερδίζουμε αλλά ότι θα μπαίνουμε στο γήπεδο και θα προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εμείς φεύγουμε με κατεβασμένο το κεφάλι, όχι για το ισόπαλο αποτέλεσμα αλλά γιατί σπαταλήσαμε 45 λεπτά. Δουλειά, υπομονή και πίστη. Η ομάδα δεν είναι κάτι ξεχωριστό. Έχουν συμμετοχή και στα λάθη και στα γκολ όλοι οι παίκτες. Θα δουλέψουμε σε τακτικά ζητήματα. Κρατάμε τον ένα βαθμό. Έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο από την επαρχία».