Τα Τρίκαλα έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν κορυφή στη Β' Εθνική ύστερα από το ισόπαλο 1-1 με τη Λαμία, με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο να μην έχει πάντως παράπονα από τους παίκτες του.
Ο τεχνικός του ΑΟΤ, λοιπόν, ανέφερε ότι οι Φθιώτες φάνηκαν πιο αποτελεσματικοί και αξιοποίησαν τη μοναδική τους ευκαιρία στην αναμέτρηση, ενώ η δική του ομάδα στάθηκε άτυχη.
Αρχικά, είπε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο των Τρικάλων που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο, ευχαριστούμε τον κόσμο των Τρικάλων που χειροκρότησε την προσπάθεια της ομάδας. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου.
Θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον Νίκο Κουσκουνά, είναι ο πρώτος σκόρερ στην κατηγορία με 8 τέρματα και η ομάδα των Τρικάλων είναι πρώτη στην καρδιά και στο μυαλό μας με την καλύτερη επίθεση. Τι εννοώ. Κοιτάζοντας τη βαθμολογία αν κάποιοι αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο με αριθμούς, εγώ βλέπω σήμερα ότι η ΑΕΛ και ο Απόλλων έχουν 25, τα Τρίκαλα και η Κέρκυρα έχουν 24. Οπότε αν κάποιοι αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο ως ένα γκολ ή μια απόκρουση καλά κάνουν και το αντιλαμβάνονται έτσι.
Σήμερα η βαθμολογία είναι ένα γκολ και μια απόκρουση. Εγώ το αντιλαμβάνομαι πολύ διαφορετικά. Αυτά τα παιδιά σήμερα για εμένα βρίσκονται στην πρώτη θέση της Φούτμπολ Λιγκ. Μέσα απο πολλές δυσκολίες κάθε Κυριακή προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να συνδυάσουμε το επιθυμητό αποτελέσματα που είναι η νίκη. Για όλους μας είναι η νίκη. Φέραμε 1-1 στη μόλις μια τελική προσπάθεια της Λαμίας. Άρα ικανή η Λαμία, άτυχοι εμείς.
Δεν θα επικαλεστώ την τύχη. Ας την επικαλεστούν άλλες ομάδες. Ξαναδίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Από ένα λάθος δεχθήκαμε ένα πολύ ωραίο γκολ. Ο Διονύσης δεν ξέρω αν έχει ξαναπιάσει την μπάλα σε 95 λεπτά».
Και πρόσθεσε: «Αντιδράσαμε, ισοφαρίσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να προηγηθούμε. Είναι πολύ άτυχη η στιγμή που λήγει ένα παιχνίδι έτσι με πρωταγωνιστή τον Κουσκουνά και τον Ρίζο, αλλά χαίρομαι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χαίρομαι που έχω τον Κουσκουνά στην ομάδα μου. Ξαναλέω, βλέποντας ένα γκολ και μια απόκρουση ένας πόντος και εμείς απο αύριο συνεχίζουμε για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. 25, 25, 24, 24 και πάει λέγοντας. Χαίρομαι που οι ποδοσφαιριστές ταυτίζονται στη φιλοσοφία μου.
Δεν θα ψάξω να βρω ευθύνες αλλού. Είχαμε μια πολύ δύσκολη προπονητική εβδομάδα. Όταν η μια αλλαγή είναι του Γκμπαλέ και μπαίνει ο Μακρίδης που δεν είναι εξτρέμ αδικούμε τον ίδιο τον Μακρίδη και την ομάδα. Όταν μπαίνει ο Νιάρος στη θέση του Δουκάκη, αδικούμε τον Νιάρο».
Τέλος, για τον προσεχή αγώνα με την ΑΕΛ επισήμανε: «Δεν ξέρω αν ο κόουτς εδώ (σ.σ.: Βαζάκας) έχει ερωμένη και σύζυγο (σ.σ.: χαριτολογώντας). Επειδή η ερώτηση είναι πολύ εξειδικευμένη. Παίζουμε με τη βασίλισσα της Ελλάδας, πρωταθλήτρια 1988. Γιορτή ποδοσφαίρου. Δεν έχει να κάνει με τη δική μου επιστροφή. Θα χαρώ να μπω σε ένα γήπεδο και όπως χειροκροτήθηκε ο κ. Βαζάκας να χειροκροτηθώ και εγώ».

a-sports.gr