Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα των Τρικάλων στην Αγχίαλο από τον Πύρασο με 2-1 με τα δεδομένα να αλλάζουν στην κορυφή.  Ο Καραϊσκάκης Άρτας κέρδισε τη Φιλιππιάδα και έπιασε την τρικαλινή ομάδα στην πρώτη θέση, ενώ πλησιάζει και η Νεοκαισάρεια.

Τα Τρίκαλα πλήρωσαν τις αμυντικές τους αδυναμίες και τα λάθη και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 20’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοντοβά Γ. και αδράνεια της άμυνας ο Κοντοβάς Π.Χ. με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε ως το ημίχρονο με τα Τρίκαλα να μπαίνουν δυνατά στο β’ μέρος και να ισοφαρίζουν στο 50 με τον Βαγγελή μετά από κόρνερ του Κέρι.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι προβάδισμα στο 64’ με κοντινή κεφαλιά του Μπασδάνη.

Πύρασος Νέας Αγχιάλου: Χαλάτσης, Σφάκας (77΄Κοντοβάς), Βέργος, Κοντοβάς Γ., Γκάγκας Σπ., Στεφανής, Μπασδάνης, Βαγγελάκος (69 Κοτζαθανάσης), Μυργιώτης, Κοντοβάς Π.Χ, Αναστασίου.
Α.Ο.Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Κουτσόπουλος (30΄Στούμπος), Π.Παπαευθυμίου (70΄Πέντσας), Τέλλος, Βαγγελή, Σπάσιτς, Καμπλιώνης, Κέρι, Μοσχάκης, Σαχινίδης.

Νίκη για Καραϊσκάκη

Την ήττα των Τρικάλων εκμεταλλεύτηκε η ΑΕ Καραϊσκάκης που κέρδισε 2-1 τη Φιλιππιάδα αλλά και η Νεοκαισάρεια που πέρασε με 1-0 από την έδρα της Κοζάνης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Πύρασος.-ΑΟ Τρίκαλα 2-1
Οικονόμος Τσαριτσάνης- Αγιά 0-0
Βατανιακός-Αναγέννηση Άρτας 0-1
Μακροχώρι-Οπούντιος Μαρτίνου 0-4
ΑΕ Καραϊσκάκης-Εθνικός Φιλιππιάδας 1-0
Κοζάνη-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-1
Θεσπρωτός-Πυρσός Γρεβενών 3-0αα
Λευκάδια Νάουσας-Ρήγας Φεραίος 0-3αα

(*) Προηγούνται τα Τρίκαλα και η ΑΕ Καραϊσκάκης με 45 βαθμούς και ακολουθούν η Νεοκαισάρεια με 43, το Μαρτίνο με 38, ο Πύρασος με 35, Θεπσρωτός, Αναγέννηση Αρτας και Ρήγας Φεραίος με 34 βαθμούς.