Αποφασιστικά κινείται στο μεταγραφικό παζάρι ο Α.Ο. Τρίκαλα. Μετά τον Δημήτρη Κοντοδήμο έκλεισε άλλη μία συμφωνία με ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα με έναν… παλιό της γνώριμο.
Ο Μπόγιαν Ντόικιτς έδωσε ήδη τα χέρια με τη διοίκηση και από την 1η Ιανουαρίου θα ενταχθεί και επίσημα στο δυναμικό του συλλόγου.
Ο 31χρονος αμυντικός είχε αγωνιστεί στους «κυανέρυθρους» και τη σεζόν 2010-11, ενώ έχει παίξει στη Β’ Εθνική και με τις φανέλες των Πιερικού και Αγροτικού Αστέρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την φανέλα του  AOT θα φορέσει εκ νέου ο Μπόγιαν Ντόικιτς. Ο 31χρονος αμυντικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και θα ενισχύσει τους "κυανέρυθρους" το νέο έτος. Ο Ντόικιτς έχει αγωνιστεί επίσης για τις ομάδες, Radnicki Pirot, Hajduk Kula, Radnicki Nis, Lokomotiv Plovdiv ενώ στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Πιερικού και του Αγροτικού Αστέρα».
Στο μεταξύ πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα. Οι «κυανέρυθροι» δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ θα προπονηθούν ξανά την Παρασκεύη στις 3 μ.μ.  στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.
Μια αγωνιστική σε Κατσαντώνη, Καλιτζάκη
Απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα ματς επιβλήθηκε στον Ζήση Κατσαντώνη και στον Γιάννη Καλιτζάκη από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό  Όργανο της Ένωσης Β’ Εθνικής.
Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του ΑΟΤ τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον Αχαρναϊκό. Το ίδιο συνέβη και με τον γενικό διευθυντή της ομάδας των Τρικάλων για τα όσα έγιναν στο ματς Νέων με τη Λαμία.