Το αήττητο σταμάτησε χθες στην Καρδίτσα για τον ΑΟ Τρίκαλα και η ομάδα έπεσε στην 3η θέση, αφού η Κέρκυρα που νίκησε την Κυριακή, την προσπέρασε στη βαθμολογία. 

Όπως είναι λογικό, στις τάξεις των "κυανέρυθρων" το κλίμα δεν είναι πλέον ιδανικό, κάτι που φάνηκε κιόλας από τις δηλώσεις Παναγόπουλου μετά το ματς.

Σήμερα ήρθε η σειρά του μεγαλομετόχου να τοποθετηθεί. Ο Χρήστος Γιαλιάς με δήλωσή του, αφού έδωσε συγχαρητήρια στην Αναγέννηση Καρδίτσας για τη νίκη στο ντέρμπι, έστρεψε τα βέλη του στους παίκτες του ΑΟΤ, σημειώνοντας με νόημα πως "όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Στην ίδια ανακοίνωση ο μεγαλομέτοχος ζητά συγγνώμη από τους φιλάθλους του ΑΟΤ για την ήττα και την κακή εμφάνιση.

Χαρακτηριστικά όσα δηλώνει ο Χρήστος Γιαλιάς:

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας. Έπαιξε πιο δυνατά σ’ όλο τον αγώνα, είχε περισσότερο πάθος και οι παίκτες της έδειξαν ότι ήθελαν πιο πολύ την νίκη από εμάς.

Με αυτή μου την παρέμβαση θα ήθελα να επισημάνω στους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ μας, πως πρέπει να “ξυπνήσουν”, γιατί υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να γίνει αυτό. Υπάρχουν τα πριμ στις νίκες αλλά υπάρχουν και τα πρόστιμα στις ήττες. Αυτό να το καταλάβουν καλά. Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.

Ζητώ συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων.

Μετά τιμής

Χρήστος Γιαλιάς

Λίγη ώρα νωρίτερα προηγήθηκε η ανακοίνωση της ΠΑΕ προς την αντίστοιχη της Καρδίτσας με την οποία ευχαριστεί την ομάδα για τη φιλοξενία στο στάδιο: 

"O ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ευχαριστεί θερμά την Διοίκηση της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας , για την υποδειγματική φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας".