Το απόλυτο των νικών προκειμένου να επιτύχουν τον στόχο της ανόδου, θέλουν στις εναπομείναντες πέντε αγωνιστικές τα Τρίκαλα.

Ως τελικός χαρακτηρίζεται για τα Τρίκαλα το εκτός έδρας παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Οι Τρικαλινοί οι οποίοι χρειάζονται στα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια, ισάριθμες νίκες προκειμένου να κλειδώσουν για τα καλά την άνοδο τους στην Football League, γνωρίζουν ότι η νίκη στο εν λόγω παιχνίδι αποτελεί μονόδρομο για αυτούς.

Σε περίπτωση πάντως που το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη περάσει νικηφόρα από την Κατερίνη και ο Καραϊσκάκης στραβοπατήσει στο ντέρμπι με την Αναγέννηση Άρτας, τότε ο ΑΟΤ θα αποκτήσει ένα ελαφρύ προβάδισμα σ’ ότι έχει να κάνει με την κατάληψη της πρώτης θέσης. Στο σημείο αυτό είναι άξιο το γεγονός ότι οι «κυανέρυθροι» έχουν θεωρητικά βατό πρόγραμμα εν αντιθέσει με τους Καραϊσκάκη και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας οι οποίοι θα τεθούν αντιμέτωποι την 28η αγωνιστική, ενώ μια αγωνιστική νωρίτερα το συγκρότημα της Ηπείρου υποδέχεται στην έδρα της τον Οπούντιο Μαρτίνου που αποτελεί την ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος .

Αναλυτικά το πρόγραμμα των 5 τελευταίων αγωνιστικών:

Η βαθμολογία

Τρίκαλα 58
Καραϊσκάκης 58
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 54

Τρίκαλα
26η Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Τρίκαλα
27η Τρίκαλα-Λευκάδια 3-0 α.α.
28η Ρήγας Φεραίος- Τρίκαλα
29η Τρίκαλα-Κοζάνη
30η Καραϊσκάκης- Τρίκαλα

Καραϊσκάκης
26η Αναγέννηση Άρτας- Καραϊσκάκης
27η Καραϊσκάκης- Οπούντιος Μαρτίνου
28η Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Καραϊσκάκης
29η Καραϊσκάκης-Ρήγας Φεραίος
30η Καραϊσκάκης- Τρίκαλα

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
26η Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Τρίκαλα
27η Ρήγας Φεραίος- Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
28η Αχιλλέας Νεοκαισάρεια-Καραϊσκάκης
29η Θεσπρωτός- Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
30η Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Οικονόμος Τσαριτσάνης