Ο Ντεμέτριους Κόντζερ αναδείχθηκε για δεύτερη φορά MVP της αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ μέσα σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα.
Ο 25χρονος Αμερικανός περιφερειακός των Τρικάλων Bc Aries είχε αναδειχθεί Πολυτιμότερος Παίκτης της 10ης αγωνιστικής στην εντός έδρας νίκη της ομάδας επί του Αρκαδικού στις 19 Δεκεμβρίου και κέρδισε ξανά τον τίτλο του MVP στην 14η. Ο Κόντζερ συγκέντρωσε 26 βαθμούς στο ράνκινγκ (23 πόντοι με 7/10 βολές, 8/11 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, μια ασίστ, ένα κόψιμο, 7 κερδισμένα φάουλ και 2 λάθη σε 28’ και 37’’) στην νέα εντός έδρας νίκη των Τρικάλων Bc Aries επί του Κοροίβου.
«Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό για την ανάδειξη μου σε MVP, απλά προσπαθώ κάθε φορά να είμαι θετικός και να δοκιμάζω συνεχώς τις δυνάμεις μου», σχολίασε στο www.esake.gr ο 25χρονος Αμερικανός περιφερειακός της θεσσαλικής ομάδας.
- Αναδείχθηκες ξανά MVP, λίγες μόλις αγωνιστικές από την προηγούμενη και πρώτη φορά; Ποιο είναι το «μυστικό»;
«Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Απλά προσπαθώ κάθε φορά να είμαι θετικός και να δοκιμάζω τις δυνάμεις μου. Δίνω όλη μου την ενέργεια και προσπαθώ κάθε φορά να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει».
- Παράλληλα η ομάδα σου συνεχίζει τις νίκες. Ποια είναι η... συνταγή των επιτυχιών;
«Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η άμυνα μας και η έφεση μας στα ριμπάουντ. Η επίθεση έρχεται και φεύγει, η καλή επίδοση μας στους δύο αυτούς τομείς καθώς και η μείωση των λαθών μας είναι η συνταγή της επιτυχίας»
- Είναι νέος στόχος των Τρικάλων Bc Aries η πρόκριση στα πλέι οφ;
«Δεν θα έλεγα ότι αυτός είναι ο στόχος μας. Ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ένα ένα. Αν το κάνουμε αυτό με προσήλωση θα δούμε στο τέλος τι θα έχουμε πετύχει. Βασικός στόχος λοιπόν ένα παιχνίδι την φορά».
- Προσωπικά ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για το μέλλον;
«Ειλικρινά δεν σκέφτομαι κάτι αυτή την στιγμή. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η προετοιμασία μου για το επόμενο παιχνίδι. Το μέλλον μπορεί να περιμένει, αυτό που με ενδιαφέρει είναι το παρόν».