Τον διάδοχο του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου ψάχνουν στον ΑΟ Τρίκαλα. Ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, αν και η σχετική φημολογία για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού Βόλου έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τους φιλάθλους των "κυανέρυθρων".

Στο μεταξύ η πέμπτη προσθήκη που ανακοινώθηκε, παραμονές των Χριστουγέννων, είναι του Βαγγέλη Στουρνάρα. Ο 33χρονος αμυντικός έχει φορέσει την φανέλα της ΑΕΛ, του Πανελευσινιακού, της Νίκης Βόλου, του Ολυμπιακού Βόλου, του Αχαρναϊκού, του Ηρακλή Ψαχνών, της Παναχαϊκής, της Λαμίας και του Αιολικού.

Στο στόχαστρο παραμένει ο Τσίμο Ναβάρο που έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό. Τα Τρίκαλα έχουν ήδη κάνει κρούση στον Ισπανό και θα εντείνουν τις προσπάθειές τους τις προσεχείς ημέρες. Ο στόχος, άλλωστε, είναι να γίνουν μεταγραφές που θα ανεβάσουν άμεσα επίπεδο την ομάδα, προκειμένου να έρθει η άνοδος.

Όσον αφορά στον επόμενο αγώνα μετά τις γιορτές, τα Τρίκαλα υποδέχονται την Κυριακή 10 Ιανουαρίου τον Παναιγιάλειο για την 14η αγωνιστική. Η 15η αγωνιστική θα γίνει το τριήμερο 16 με 18 Ιανουαρίου με τον ΑΟΤ να παίζει στην Κρήτη με τον Εργοτέλη στις 18/1.