Έχει γίνει προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Πύλης, Περιφέρειας Θεσσαλίας και ΑΠΘ, και πιστεύω θα λειτουργήσει κανονικά πλέον το χιονοδρομικό του Περτουλίου, δήλωσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 η αντιπεριφερειάρχης Χρύσα Ντιντή:

«Αύριο στις 10 π.μ. θα πάμε στον Δήμο Πύλης, μαζί με τον κ. Περιφερειάρχη, να δούμε έργα που θα ξεκινήσουμε ή έχουμε ξεκινήσει ήδη, όπως για παράδειγμα το αθλητικό κέντρο Σκαμνιών.

Επίσης, θα γίνει προγραμματική σύμβαση μεταξύ της αναπτυξιακής εταιρείας του Δήμου Πύλης που χειρίζεται το χιονοδρομικό και της Περιφέρειας, με το Α.Π.Θ.

Έχει δρομολογηθεί μια κατάσταση, και είναι προς υπογραφή. Έπρεπε να είχαν αποδοθεί κάποια χρήματα από τον Δήμο προς το Πανεπιστήμιο, και αυτά θα τα αναλάβει η Περιφέρεια.

Όπως επίσης και τις κατασκευές που χρειάζεται το χιονοδρομικό, με το σκεπτικό ότι έχουμε ένα χιονοδρομικό και πρέπει να λειτουργεί. Πιστεύω ότι θα προλάβουμε να γίνουν όλα.

Ήταν ως τώρα στον αέρα μεν, αλλά μόλις προχωρήσει η υπογραφή της σύμβασης όλα θα γίνουν και θα έχουμε κατοχυρώσει τη λειτουργία του χιονοδρομικού στα ορεινά των Τρικάλων.»