Με καύσωνα έρχεται ο Ιούνιος και επίσημα το καλοκαίρι στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις. Η ΕΜΥ, στις προγνώσεις για τις επόμενες ημέρες, αναφέρει πως η θερμοκρασία θα συνεχίσει να ανεβαίνει ξεπερνώντας τους 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ υπάρχουν και προβλέψεις που κάνουν λόγο, «ίσως», για 40άρια σε κάποιες περιοχές.

Σε αυτές συγκαταλέγονται και τα Τρίκαλα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο μετεωρολόγος Γιώργος Tσατραφύλλιας, παρουσιάζοντας τις «υποψήφιες» περιοχές για 40άρι. Πρόκειται για έξι περιοχές που φλερτάρουν με πολύ υψηλές θερμοκρασίες: Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Δωδεκάνησα.

Σύμφωνα με την πρόγνωσή του η "καυτή" ημέρα στα Τρίκαλα αναμένεται να είναι η Τρίτη 4 Ιουνίου. 

face-

Η ανάρτηση Τσατραφύλλια:

"Υποψήφιες περιοχές για 40άρι"

Από το Σάββατο η χώρα θα επηρεαστεί από αφρικανική ζέστη η οποία θα κορυφωθεί την Τρίτη 4/6 και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 6/6.


Οι περιοχές που θα εκδηλωθούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες είναι η Θεσσαλία, η κεντρική Μακεδονία,η Βοιωτία,η Αττική, η Φθιώτιδα, η Αιτωλ/νία, η Πελοπόνησος, η Κρήτη και τα Δωδεκάννησα.


Οι περιοχές που φλερτάρουν την Τρίτη με τους 39 βαθμούς (ίσως και 40) είναι: Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Δωδεκάνησα.

Στην Αττική η θερμοκρασία θα φτάσει:


Σάββατο :31

Κυριακή : 33
Δευτέρα : 36
Τρίτη :37-38

Καλά μπάνια!

trikalaenimerosi.gr