Δύο στα δύο για τα Τρίκαλα που στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς κέρδισαν με 1-0 τον Θεσπρωτό, για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Σε ένα ματς όπου ο νεαρός προπονητής Νίκος Μανούρας έκανε πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις η νίκη τελικά κρίθηκε από ένα εκπληκτικό γκολ που σημείωσε ο Χάρης Σαμαντάς στο 53’ καθώς πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή των Τρικάλων και αφού προσπέρασε τους πάντες στο σπριντ και πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πλάσαρε ιδανικά για να σημειώσει το 1-0.

Τα Τρίκαλα δεν ήταν καλά στο πρώτο ημίχρονο όπου εμφανίστηκαν αγχωμένα αλλά στην επανάληψη βελτίωσαν την ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας και έφτασαν στην νίκη απέναντι στον Θεσπρωτό ο οποίος εμφανίστηκε χωρίς τους ξένους του.

ΑΟ Τρίκαλα (Νίκος Μανούρας): Αναγνώστου, Σκούπρας, Σινγκ (72΄Μπραντίτσας), Καρατάσιος (87’ Κατσαντώνης), Γιάννης Σκόνδρας, Κωστόπουλος, Ισαακίδης (55’ Βαλίντ Αιτ), Σαμαντάς ( 72΄Πατρώνης), Λουκάς, Νίκος Σκόνδρας, Αλεξίου

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Παγκράτης, Άγγελος Τσώτσος, Σαράκης (85’ Ζαφείρης), Ορφανός, Ντούκας, Οικονομίκος (85’ Ζακόπουλος), Μπαλός, Τασιούλας (90’ Μόσχος), Γούλας (64΄Σάλο), Ροβίνας, Ράπτης (64΄Μάντικας)

φωτ.: spotrikala.gr

liganews.gr