Άπραγος και εντελώς απογοητευμένος έφυγε από τους πρόποδες του όρους Βίγλα στην περιοχή της Κρήνης Τρικάλων, ιδιώτης που έψαχνε έναν καλά κρυμμένο θησαυρό. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "ΚΡΗΝΗ LIVE", ο ιδιώτης είχε λάβει τις απαραίτητες άδειες από τις αρμόδιες Υπηρεσίες για την ανασκαφή, καθώς είχε βάσιμες πληροφορίες ότι στην προαναφερόμενη περιοχή υπήρχε κρυμμένος μεγάλος θησαυρός! 

Έτσι, λοιπόν, στην περιοχή το προηγούμενο διάστημα ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση των ανασκαφών με τα απαραίτητα μηχανήματα εκσκαφής, με τον επίδοξο Ιντιάνα Τζόουνς να εποπτεύει των εργασιών. 

 

Δυστυχώς, όμως, ο πολυπόθητος θησαυρός δεν εμφανίστηκε, έτσι ώστε ο ενδιαφερόμενος ιδιώτης να απομακρυνθεί από το σημείο μαζί με τα μηχανήματα. Όπως βλέπει κανείς στις φωτογραφίες του "ΚΡΗΝΗ LIVE", από την περιοχή των ανασκαφών το μόνο που απέμεινε για να θυμίζει την επιχείρηση είναι κάποια παλιά λάστιχα αυτοκινήτου, αποδεικνύοντας πως ο θησαυρός ήταν εντελώς άνθρακας! 

Ωστόσο, ο συγκεκριμένος πολίτης δεν έκανε κάτι πρωτόγνωρο, αφού στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας κατά καιρούς έχουν κατατεθεί διάφορες αιτήσεις ιδιωτών για την διενέργεια ανασκαφών, αποσκοπώντας στην ανεύρεση κρυμμένων θησαυρών, με το δημοτικό συμβούλιο να αποφασίζει την έγκρισή ή την απόρριψή τους. 

trikalaenimerosi.gr