Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Bazaar,που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 31ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων.

Οι κυρίες του Συλλόγου δημιούργησαν χειροποίητα αντικείμενα και έτσι γονείς και μαθητές μπορούσαν να διαλέξουν το δωράκι ή το στολίδι τους.

Από το πρωί στο χώρο του σχολείου βρέθηκε και το τμήμα Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΕΠΑΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ώστε να ζωγραφίσει τα προσωπάκια των μικρών μαθητών.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου κα Κωνσταντίνα Οικονόμου – Καραγκούνη « ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση , ένα μικρό πάρτι που το χαρήκαμε μικροί και μεγάλοι»

Φέτος ο Σύλλογος προχώρησε και σε μια ακόμη σημαντική ενέργεια .

Με την βοήθεια της διευθύντριας κ. Ζωής Μπουσια, των γονέων και των μαθητών του σχολείου, συγκεντρώθηκαν παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης για τον οργανισμό ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Μέσα από αυτήν την ενέργεια οι μαθητές του σχολείου μπόρεσαν να συμβάλουν με την πιο απλή κίνηση ώστε και άλλα παιδάκια που το έχουν ανάγκη , αυτές τις άγιες μέρες να μπορέσουν να νιώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι μαθητές έψαλλαν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχήθηκαν για τις γιορτινές ημέρες που έρχονται.