Ετοιμάζεται  για την περίοδο των εορτών το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων, ενώ αναζητά βρεφικά γάλατα. Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου «μια από τις πλέον απαραίτητες και χρήσιμες Δομές την περίοδο της κρίσης, λειτουργεί άψογα, όπως διαπίστωσε σήμερα ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Επισκεπτόμενος τη Δομή, ενημερώθηκε για την ομαλή διαδικασία διανομής προϊόντων. Γίνεται, όμως, έκκληση στους τρικαλινούς, να προμηθεύσουν το Παντοπωλείο με γάλα σε σκόνη για πρώτη και δεύτερη παιδική ηλικία, καθώς είναι το προϊόν με τις περισσότερες ελλείψεις. Στα υπόλοιπα προϊόντα υπάρχει αυτάρκεια, αλλά επειδή πλησιάζουν οι γιορτές, ήδη υπάρχει προεργασία.
Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του Παντοπωλείου ήδη ετοιμάζουν τα Καλάθια Αγάπης. Πρόκειται για καλάθια στα οποία, σε συνεργασία με μαθητές και εκπαιδευτικούς, θα αποτελέσουν και Σημεία Αγάπης, καθώς σε αυτά θα συγκεντρωθούν προϊόντα για τους συμπολίτες που βιώνουν την κρίση, εν όψει των Χριστουγέννων.
Με τις ενέργειες αυτές και με πρόσθετες δράσεις, η «ομπρέλα προστασίας» στους τρικαλινούς αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για τα υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης των συμπολιτών, ιδιωτών και επιχειρηματιών».