Χαμός γίνεται στα κομμωτήρια των Τρικάλων λόγω του ξαφνικού και αναπάντεχου «απαγορευτικού», όπως μας προτρέπει ο Γιώργος Μπαμπινιώτης να λέμε στα ελληνικά, που ξεκινά από το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου. 

Από το απόγευμα της Τετάρτης, οπότε και ξεκίνησαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες πληροφορίες για γενικό lockdown στην Ελλάδα, οι Τρικαλινές βρέθηκαν σε θέση ετοιμότητας έτσι ώστε από το πρωί της Πέμπτης να σπάνε τα τηλέφωνα των κομμωτηρίων! 

Καθώς θα παραμείνουν κλειστά έως τις 30 Νοεμβρίου, η βαφή έχει τον πρώτο λόγο αφού ένας μήνας, σχεδόν, είναι πολύ μεγάλο διάστημα για την ανάπτυξη της ρίζας. 

Ταυτοχρόνως, στους ίδιους ρυθμούς κινούνται και οι υπόλοιποι κλάδοι παροχής υπηρεσιών ομορφιάς και καλλωπισμού, όπως μανικιούρ, αποτρίχωση κλπ. 

Και μπορεί το νέο απαγορευτικό να σημαίνει την αναστολή λειτουργίας πολλών πτυχών της ζωής ενός ανθρώπου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως μια γυναίκα θα πρέπει να είναι απεριποίητη!

Γι΄αυτόν τον λόγο, ο λατρεμένος κλάδος των κομμωτών και κομμωτριών στο γυναικείο φύλο θα δουλέψει με εντατικούς ρυθμούς επί δύο ημέρες, προκειμένου να εξυπηρετήσει το κοινό του και οι Τρικαλινές εν μέσω lockdown να παραμείνουν στιλάτες και φινετσάτες! 

Μ.Σ. trikalaenimerosi.gr