Ένα πολύ χαριτωμένο και διασκεδαστικό συμβάν κάνει γνωστό ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, που αφορά στο αίτημα μιας δημότισσας για την άμεση επέμβαση της δημοτικής αρχής προκειμένου να πιάσει(!) 5 μικρά γουρουνάκια που τριγυρνούσαν στην περιοχή του Πύργου. 

Όπως φαίνεται στην επίσημη καταγραφή των αιτημάτων των πολιτών που μπορούν να καλούν στο τηλεφωνικό νούμερο του Δ.Τρικκαίων 20000 για διάφορα ζητήματα της πόλης, όπως φθορές, βλάβες, ζημιές, η συγκεκριμένη κυρία ζήτησε από τον Δήμο να βρει μια λύση, έτσι ώστε να σταματήσει η ελεύθερη κυκλοφορία των μικρών οικόσιτων ζώων. 

Στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Δημήτρης Παπαστεργίου αναφέρει με χιουμοριστική διάθεση για το συγκεκριμένο γεγονός "Μερικές φορές τα αιτήματα που μας έρχονται στο 20000, το κέντρο επίλυσης προβλημάτων του Δήμου, είναι... νόστιμα, όπως και αν τα δεις! 

Πληροφορίες που θέλουν να έχουν ξεκινήσει έλεγχοι στους φούρνους της Σόνιας, της Γιώτας και του Γιώργου, των παιδιών του 20000, κρίνονται ως ανακριβείς!".

Τα σχόλια πολλών χρηστών των social media κάτω από την ανάρτηση πήραν φωτιά, δίνοντας στο φως της δημοσιότητας στοιχεία και ντοκουμέντα! 

"Ιδού οι δράστες δήμαρχε!

trikalaenimerosi.gr