Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021 στο κέντρο των Τρικάλων, κατόπιν σχετικής απόφασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις ενόψει της συμπλήρωσης 200 ετών από την Εθνική Επέτειο 25ης Μαρτίου 1821, στην πόλη των Τρικάλων. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις εξής προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: 

Την απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων για την Πέμπτη 25/03/2021 από ώρα 08:00΄έως 12:00, στην οδό Στρ. Σαράφη και ειδικότερα στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται από τη διασταύρωσή της με την οδό Χ.Γιώτα έως τη διασταύρωσή της με την οδό Νίκου & Ρίτας Παππά.

- Τη διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων την Πέμπτη 25/03/2021 από ώρα 10:30΄ έως την αποχώρηση επισήμων που θα παραστούν στις εν θέματι εκδηλώσεις, στην οδό Β. Τσιτσάνη και ειδικότερα στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται από τη διασταύρωσή της με την οδό Γιαννιτσών έως τη διασταύρωσή της με την οδό Κοσμά Αιτωλού.

- Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες – εναλλακτικές οδούς σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση.

- Με μέριμνα και ευθύνη των διοργανωτριών αρχών, σε συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων, να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης, αναγγελίας κινδύνου κ.λπ.

- Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει μόνο, από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της σχετικής κατά τα ανωτέρω σήμανσης για το προειρημένο χρονικό διάστημα.