Το Διοικητικό συμβούλιο, εργαζόμενοι και μέτοχοι του ΚΤΕΛ Τρικάλων καθώς και πλήθος πιστών παρακολούθησαν τις λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Χριστοφόρου, προστάτη των οδηγών,  που πραγματοποιήθηκαν στο ναϊδριο του αγίου που βρίσκεται στον χώρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.
Την Κυριακή το απόγευμα τελέσθη  Πανηγυρικός Εσπερινός από τους πατέρες Ελευθέριο Κορδάμπαλο, Ευάγγελο Καραμίντζιο και Βασίλειο Πλιάτσικα.
Τη Δευτέρα 9η Μαΐου, ημέρα εορτής του Αγίου Χριστοφόρου, τελέσθη  Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον αιδεσιμότατο πατέρα Ελευθέριο Κορδάμπαλο. Έγινε λιτανεία της εικόνας του αγίου και αγιασμός των λεωφορείων και των εγκαταστάσεων του ΚΤΕΛ.
Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης, η αντιδήμαρχος κ. Ντίνα Δήμα εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Τρικκαίων, ο διοικητής της ΣΜΥ κ. Γεώργιος Λιάκος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Λάππας, ο πρώην δήμαρχος κ. Γεώργιος Σπαθής, ο ταξίαρχος ε.α. κ. Θέμης Αγγελάκης. Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Βασίλειος Τζατζάκης ευχήθηκε υγεία σε όλους, καλά και ασφαλή ταξίδια στο υπεραστικό ΚΤΕΛ.