Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων στην αίθουσα του ξενοδοχείου Art Gallery.
Η οικογένεια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, Διοίκηση, Μέτοχοι και εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν,  έκοψαν την πίτα τους και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.
Ευχές για καλή χρονιά με υγεία και καλά ταξίδια στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων ευχήθηκε και ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Βασίλειος Τζατζάκης στην ομιλία του. Όπως σημείωσε, μεταξύ άλλων, «παρά τα προβλήματα συνεχίζουμε να λειτουργούμε, να απασχολούμε περισσότερα από 150 άτομα, να εκτελούμε το έργο μας με αξιοπιστία και να είμαστε εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις μας ως εταιρεία.    
Θέλω λοιπόν από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μετόχους και εργαζόμενους γιατί με την δική τους καθημερινή προσπάθεια, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων και το  2016 συνέχισε να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες επιβατικής μεταφοράς. Συνεχίσαμε να επενδύουμε σε νέα μέσα και τεχνολογίες και να βελτιώνουμε την αξιοπιστία μας ως εταιρεία.  
Το 2017 είναι μια νέα χρονιά που κουβαλά όμως τα προβλήματα των προηγούμενων. Η κατάσταση δεν βελτιώνεται αλλά μάλλον δείχνει πιο αβέβαιη και πιο δύσκολη.
Για μας ως υπεραστικό ΚΤΕΛ, η συνέχεια  της οικονομικής στενότητας του πολίτη που περιορίζει τις μετακινήσεις του,    η αύξηση του κόστους του πετρελαίου κίνησης, οι νέες ασφαλιστικές εισφορές και η υψηλή φορολογία, κάνουν το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο.
Θα πρέπει στη νέα χρονιά να βρούμε τον τρόπο να τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά για να επιβιώσουμε ως εταιρεία αλλά και για να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε.
 Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί.
Ως μια από της μεγαλύτερες επιχειρήσεις του νομού με σημαντικό οικονομικό και κοινωνικό έργο, απαιτούμε την υποστήριξη και την συνεργασία της πολιτείας και όλων των φορέων και θέλουμε την στήριξη όλων των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής κ. Σκρέκας, ο Αντιπεριφερειάρχης υγείας κ. Αναγνωστόπουλος, ο Δήμαρχος Τρικάλων κ. Παπαστεργίου , ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης, ο Διοικητής της ΣΜΥ, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Δ/νσης Τρικάλων, πρώην βουλευτές, πρώην δήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου, της ομοσπονδίας ΕΒΕ και του Εμπορικού συλλόγου, εκπρόσωποι φορέων.   
(*) Οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα ideesmag.gr