Την  Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο βιβλιοπωλείο Κηρήθρες, οδός Γλάδστωνος 13 και ώρα 11 π.μ. ο γεωπόνος-βοτανολόγος Σωκράτης Βασιλάκος παρουσιάζει το τρίτο του βιβλίο. Πρόκειται για ένα εγχειρίδιο με τίτλο ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΟ το οποίο περιέχει πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τα βότανα καθώς και σύντομη αλλά περιεκτική περιγραφή για 33 βότανα με τις σχετικές έγχρωμες φωτογραφίες τους.
Την εκδήλωση οργανώνει το βιβλιοπωλείο Κηρήθρες και ο Σύλλογος Ορειβασίας και Χιονοδρομίας Τρικάλων
Το παρουσιάζουν οι κ. Χάρης Καλλιάρας πρόεδρος ΣΟΧΤ, Γιάννης Μπίλας εκπαιδευτικός, Λουκάς Αντωνάκος γεωπόνος και ο συγγραφέας.  Κάποιες από τις παρουσιάσεις θα συνοδεύει η μουσική των βοτάνων.
Για λόγους γνωριμίας και εξοικείωσης με τα δώρα της φύσης, κατά την άφιξη, θα σερβιριστεί ζεστό τσάι από βότανα Αγροκτήματος Βασιλάκου και θα διανεμηθούν δωρεάν σακουλάκια με αποξηραμένα βότανα, σπόρια και φρέσκα κλαδάκια δενδρολίβανου για φύτευση ή παρασκευή τσαγιού.
Το εγχειρίδιο αυτό που έχει 64 σελίδες αποτελεί προϊόν πολύμηνης και επιμελημένης εργασίας, εκτυπώθηκε σε 3000 αντίτυπα και  σκοπό έχει να  πληροφορηθεί ο κόσμος για τα θαυματουργά αποτελέσματα των βοτάνων και για αυτό πωλείται στη συμβολική τιμή των 2 ευρώ. - τιμή κόστους.  Ο καθένας μπορεί να το κάνει δώρο στον εαυτό του και στους φίλους του. Μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας.