Έπειτα από τέσσερα χρόνια σπουδών και παραστάσεων στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο ταλαντούχος ηθοποιός Θάνος Κρεμμύδας επέστρεψε στην Ελλάδα και στο θεατρικό «σανίδι»
Κατάγεται από τα Στουρναρέικα Τρικάλων και κατάφερε σήμερα να βρίσκεται ανάμεσα στους πιο ταλαντούχους νέους ηθοποιούς στις Ηνωμένες Πολιτείες.  Έδωσε εξετάσεις σε τρεις σχολές της Νέας Υόρκης, πέρασε επιτυχώς σε όλες και επέλεξε την καλύτερη, την American Academy of Dramatic Arts.
Τον δεύτερο χρόνο φοίτησης επέλεξε να τον κάνει στο παράρτημα της σχολής στο Los Angeles και πήρε μετεγγραφή περισσότερο για τηλεόραση και κινηματογράφο. Η σχολή τον επέλεξε ανάμεσα στους 25 καλύτερους αποφοιτήσαντες απ' όλο τον κόσμο, που ήταν σχεδόν 130 παιδιά. Πήρε μέρος σε όλες τις παραστάσεις που ανέβασαν στο Los Angeles.
Το καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα έπειτα από τέσσερα χρόνια και πρωταγωνιστεί ήδη στην κλασική κωμωδία του Όσκαρ Ουάιλντ, «Η σημασία να είναι κανείς ειλικρινής», που παίζεται στο Θέατρο Αλκμήνη.

O ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και τα όνειρά του. «Η κύρια δυσκολία που είχα και κράτησε για πολύ καιρό, ήταν να μάθω και να μπορώ να μιλάω με αμερικάνικη προφορά. Κάτι το οποίο ήταν απαραίτητο, ειδικά όταν καλείσαι να παίξεις στο θέατρο έναν Αμερικάνο» δήλωσε στο περιοδικό Secret.
Παράλληλα, τόνισε ότι αυτό που του έκανε εντύπωση στις οντισιόν, ήταν η πειθαρχία και η αυστηρότητα. «Έπρεπε πάντα να είμαι στην ώρα μου, αλλιώς δεν υπήρχε καμία περίπτωση να με δεχτούν, ακόμα και αν έχω λίγο αργήσει. Επίσης, δεν θα μπορούσα ποτέ να πάω σε μία οντισιόν για ένα ρόλο που δεν μου ταιριάζει. Επειδή θα τους ξόδευα πολύτιμο χρόνο, δεν θα με έπαιρναν για το ρόλο, αλλά θα με έβαζαν κιόλας και στη "μαύρη" λίστα τους. Δηλαδή, δεν θα με ξανακαλούσαν για casting».
Ένας από τους σημαντικούς του στόχος του είναι να παίξει σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές στο εξωτερικό.

protothema.gr