Μια άγρια κόντρα ξέσπασε μετά την συνέντευξη που έδωσε η Σοφία Μαργαρίτη στην Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 Τρικάλων και στον Κωνσταντίνο Καμέα. 

Αφορμή στάθηκε η αναφορά της Τρικαλινής πρώην παίκτριας του Survivor 4 στον Γιώργο Ασημακόπουλο, που βρίσκεται ακόμη στο realty επιβιώσης του Σκαι, πως έχει δεχτεί bullying λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων.

Αμέσως, η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της στο Open "Ευτυχείτε", αντέδρασε όπως και και οι συνεργάτες της, κατηγορώντας την Σοφία Μαργαρίτη για απρέπεια, καθώς πρόκειται για ένα προσωπικό και πολύ ευαίσθητο ζήτημα. 

«Για μένα είναι απαράδεκτη η Σοφία. Μόνη της η Σοφία άνοιξε ένα θέμα. Ο κόσμος μπορεί να γίνει ακραίος. Δεν έχω δει, όμως κανέναν να σχολιάζει τη σεξουαλικότητα κανενός.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έχει μιλήσει ποτέ για τη σεξουαλικότητά του, γιατί η Σοφία ανοίγει ένα τέτοιο θέμα; Μόνη της σχολίασε στα social media. Ο δημοσιογράφος γι’ αυτό τη ρώτησε.

Δεν θα έπρεπε να ανοίξει ένα τέτοιο θέμα η Σοφία, χωρίς εκείνος να έχει δώσει κανένα δικαίωμα. Επιεικώς απαράδεκτη!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ενοχλημένη η Σοφία Μαργαρίτη από τα σχόλια της παρουσιάστριας και των συντελεστών της τηλεοπτικής εκπομπής, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, με την οποία δεν περιορίστηκε μόνο στα όσα ειπώθηκαν σχετικά με τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Ταυτοχρόνως, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πρόβαλλε, όταν εκείνη βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, την προσωπική της ζωή, κατηγορώντας της πως την εξέθεσε στο πανελλήνιο! 

Συγκεκριμένα η Σοφία Μαργαρίτη έγραψε τα τα εξής:

«Πραγματικά ευφάνταστος τρόπος να ανέβει η τηλεθέαση σε κάποιες εκπομπές. Συνάμα και εντυπωσιακή είναι η προσπάθεια που κάνουν να μιμηθούν παίκτες του παιχνιδιού στις κ…τούμπες.

Το διάστημα που εγώ δέχτηκα επίθεση η συγκεκριμένη εκπομπή ελαφρά τη καρδία με εξέθεσε στο πανελλήνιο. Σήμερα το ξανακάνει χρησιμοποιώντας μονταρισμένο απόσπασμα συνέντευξης μου. Άκομψη ήταν και η αναφορά στην ιδιότητα μου ως μάνα. Θλίβομαι πραγματικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο "Ευτυχείτε" απάντησαν στην πρώην παίκτρια του Survivor, αφού πρώτα έπαιξαν ολόκληρη τη δήλωση της Σοφίας για τον Γιώργο Ασημακόπουλο:

«Όφειλα να το κάνω και στον Γιώργο και στον εαυτό μου. Κι εγώ βρέθηκα σε ανάλογη θέση όσο ήμουν στο παιχνίδι και δεν υπήρχε ο δικός μου αντίλογος να απαντήσω…

Θεώρησα υποχρέωση μου να το κάνω αυτό. Και αδικήθηκε κατάφορα όχι μόνο για το θέμα των προτιμήσεών του, αλλά κι επειδή ο Τριαντάφυλλος τον εξέθεσε με κάποιο τρόπο. Μπήκα στη θέση της μαμάς του και θεώρησα ότι έπρεπε να λειτουργήσω προστατευτικά, μητρικά».

Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε στη συνέχεια:

«Αυτό που είπαμε χθες είναι για ποιο λόγο ανοίγει ένα τέτοιο θέμα η Σοφία, εφόσον ο ίδιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έχει μιλήσει ή κάποιος άλλος δεν έχει βγει να πει κάτι».

Από την πλευρά της, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, δεν μάσησε τα λόγια της:

«Ποιος την έχει ορίσει να κάνει τον αντίλογο; Ποιος είναι αυτός που θεωρεί και μιλάει για την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου δημόσια και απαντά σε κάποια τρολ. Η δική μου η μάνα μού έχει μάθει ότι τα παιδιά όλου του κόσμου τα προστατεύουμε, δεν τα εκθέτουμε».

Μαρίζα Νικολάου, trikalaenimerosi.gr