Στην Πόλη της Λάρισας μετέβη την Δευτέρα το απόγευμα ο Σεβ. Μητροπολίτης Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσόστομος, για να παραστεί στα ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτου Λαρίσης & Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, επί τη ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου.
Στον Περικαλλή Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, ο κ. Ιγνάτιος υποδέχθηκε τον κ. Χρυσόστομο και τους άλλους Αρχιερείς και εν συνεχεία τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.
Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας ο κ. Χρυσόστομος συμμετείχε στο Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λαρίσης, όπου προεξήρχε ο εορτάζων Μητροπολίτης Λαρίσης  κ. Ιγνάτιος.
Συμμετείχαν πολλοί Αρχιερείς, ιερείς και διάκονοι, από πολλές Μητροπόλεις, οι οποίοι προσήλθαν για να τιμήσουν την μνήμη του Αγίου, αλλά και το πρόσωπο του κ. Ιγνατίου, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός.
Στο τέλος ο κ. Ιγνάτιος ευχαρίστησε θερμά τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας, ο οποίος, όπως ανέφερε " ερχόταν από διάκονος ακόμη στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και συλλειτουργούσε εδώ μαζί μας και να που ο Κύριος και Θεός, τον έφερε ως έναν άξιο Επίσκοπο, που έχει μέσα του πολύ αγάπη, για να ποιμάνει εδώ στην γειτονική πόλη των Τρικάλων".



Βόπης Αναστάσιος