Ο Ιππικός σύλλογος Τρικάλων πραγματοποίησε φέτος την ετήσια ιππική συγκέντρωση του στην γενέτειρα του Στρατάρχη Γεώργιου Καραϊσκάκη , το Μαυρομμάτι (Ιστορική έδρα Μουζακίου Καρδίτσας) το περασμένο τριήμερο Παρασκευή 24 Ιουνίου έως και Κυριακή. Η διαμονή  έγινε στο Δημοτικό αναψυκτήριο και στον περιβάλλον χώρο. Φιλοξενήθηκαν-συμμετείχαν εκτός του Ι.Σ.Τρικάλων και φίλοι ιππείς από το Ελευθεροχώρι Μαγνησίας,ο πρόεδρος Κενταύρων  και Πήγασο Βόλου, ο πρόεδρος Καρδίτσας και η αμαζόνα Σίσσυ Κοντού από την Κοζάνη!
 Έγιναν πορείες στο αισθητικό δάσος Μαυρομματίου, στη σπηλιά του Καραϊσκάκη, στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου με στάση για Αγιασμό και ευλογίες,δροσερό νερό για όλους και γλυκίσματα  , πέρασμα μέσα από τον ποταμό Πάμισο αλλά και μέσα από το Μουζάκι  στο παραδοσιακό ζωοπάζαρο, ενώ ένα άρωμα ξεχωριστό έδωσαν άμαξες στην πλατεία του Μαυρομματίου όπου έγινε έφιππη φωτογράφηση  μπροστά στον μεγάλο πρόγονό του ο απόγονος του ήρωα,  Γεώργιος Λεωνίδας Καραϊσκάκης που πάντα τιμά με την παρουσία του το χωριό του, το ιστορικό Μαυρομμάτι.
Το Δ.Σ. του Βουκεφάλα μέσω του προέδρου κ.  Μίλτου Κρανιά, ευχαρίστησε με αναμνηστική πλακέτα του Συλλόγου τον Δήμαρχο Μουζακίου κ.Γεώργιο Κωτσό και Αντι/χο κ.Νώντα Γκινή τον Πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Καραϊσκάκης κ. Δημήτρη Γιώτη καθώς επίσης το ''Κτήμα Χαλίλη'' για τα μπλουζάκια , τον κ.Σταμούλη(Προάστιο Καρδίτσας) για τα τραπεζοκαθίσματα , τις ζωοτροφες  Κων/νου Τζιάννη( για το σιτηρέσιο, τα κρεοπωλεία Άγγελου Βαϊτση(Προάστιο Καρδίτσας) , Βαγγέλη Φιλίππου-''Χασαποσέρβικο''(μέλος Δ.Σ.), τον Βαγγέλη Μαλικιώση-''Υπερ-αγορά κρεάτων''(μέλος Ι.Σ.), τον Κων/νο Παπαχαράλαμπο για την χορηγία μέρος κρεάτων και τους μουσικούς Ηλία Τζερεμέ (κλαρίνο) και Παναγιώτη Παπακώστα(κιθάρα τραγούδι )για το όμορφο Σαββατο-μεσημεριανό γλέντι!
 Καλό καλοκαίρι με υγεία και όμορφες Ιππικές στιγμές!